You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...vanaf 4 september OPEN-LES-WEEK, geef snel op voor een proefles....

Nieuws

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze nieuwsberichten. Je kunt je eventueel ook aanmelden voor onze nieuwsbrief!

 

Lockdown

Publicatiedatum:13.01.2021
De dansschool moet dicht tot in ieder geval 8 februari. Helaas, het is niet anders.....
Dat betekent dat de danslessen in de dansschool niet door kunnen gaan. Voor de stijldans- en salsalessen staat het echt even stil, maar we schuiven alle gemiste lesweken door naar het moment dat we weer verder mogen, en gaan dus langer door met het seizoen.
Alle andere lessen behalve de minikids doen we online via zoom. Hou steeds de mail in de gaten voor de juiste link.

Blijf gezond en positief!

update corona 20-11-2020

Publicatiedatum:20.11.2020

Ondanks alle corona maatregelen, mogen we blijven doen wat ons blij maakt...dansen!

Iedereen boven de 17 jaar moet zich wel houden aan de 1,5 m regel, ook op de dansvloer. Daarnaast is het voor iedereen boven 13 jaar verplicht om bij binnenkomst (en wachten tot de les begint) en het verlaten een mondkapje te dragen. Verder blijven natuurlijk de eerdere regels van kracht;

 • bij binnenkomst handen ontsmetten
 • zoveel mogelijk thuis van toilet gebruikmaken
 • alleen schoenen wisselen (niet omkleden)
 • eigen spullen mee de zaal in
 • zaal verlaten door achteruitgang (behalve lessen boven en laatste les van de dag)
 • ouders kinderen bij deur afzetten, dus ook niet 'even' mee naar binnen. (uitz. minikids)
 • en het belangrijkste, bij klachten, blijf thuis!

De horeca is dicht, dat betekent ook dat onze bar gesloten is.

Regels corona in de dansschool

Publicatiedatum:30.09.2020

We zijn inmiddels een aantal weken bezig met de lessen en zijn enorm verheugd dat het zo lekker gaat. We hebben hier en daar best volle groepen, maar vooralsnog gaat alles veilig en verantwoord. Desalniettemin hebben we met de laatste persconferentie een waarschuwing gekregen om ons allemaal aan de regels te (blijven) houden. Voor ons een reden om de regels bij ons binnen nog eens goed te bekijken.

Bij alle lessen moeten leerlingen bij binnenkomst even wachten tot hun les begint. Dat leidt soms tot wat ongewenste situaties. Voor de groepen vanaf 13 jaar geldt de onderlinge afstand. We hebben daarvoor plekken op afstand gecreëerd, probeer daar (met je partner) gebruik van te maken. Het kan voorkomen dat het binnen al vol is, wacht dan even buiten. Als je erdoor veiliger voelt, raden we aan bij binnenkomst en het wachten tot jouw les begint een mondkapje te dragen.

Verder blijven de andere regels van kracht;

 • Kom niet te vroeg, maximaal 10 minuten voor je les begint
 • Iedereen kleedt thuis om, alleen schoenen in de dansschool wisselen (tas mee om in te doen)
 • Probeer toiletbezoek te beperken, ga altijd voor de les thuis
 • Bij binnenkomst handen ontsmetten
 • Eenmaal binnen houd je gepaste afstand tot anderen. Ook onder de 18 jaar vragen we je niet te 'knuffelen'
 • indien er na jouw les weer een les is, verlaat je de danszaal via de nooduitgang en loop je buiten om naar de voorkant, zo voorkomen we teveel tegengesteld 'verkeer'
 • Als je een waterfles meeneemt, dan vul je die thuis
 • Volg altijd de instructies van onze medewerkers op

Het zijn allemaal regels die nou niet bij ons idee van gastvrijheid horen, maar samen zullen we het virus moeten bestrijden, met jullie medewerking hopen wij dat we gewoon kunnen blijven dansen en niet weer terug vallen in de situatie van afgelopen voorjaar.


parkeren en fietsen

Publicatiedatum:06.10.2018

Per 1 oktober heeft de gemeente besloten het parkeerbeleid te moeten aanpassen en helaas een stuk duurder te maken. Op de Zijlweg voor de deur is een short-stop zone, dat betekent dat je een half uur kunt parkeren voor €0,50, parkeer je langer dan is het tarief €3,60/uur. In de straten om ons heen is een vergunning-zone, daar kun je maximaal 3 uur parkeren voor hetzelfde tarief van €3,60/uur. In de avonduren (m.u.v. koopavond) kun je voordelig parkeren in de Raaks parkeergarage voor €3,19 voor een hele avond. Het betaald-parkeren geldt van maandag t/m zaterdag van 09:00-23:00 uur, en nu ook op zondag van 13:00-23:00 uur.

Het voordeligst is natuurlijk om op de fiets te komen. Let dan wel even op waar je de fiets neerzet, graag zoveel mogelijk in de fietsenrekken. De stoep is bij ons vrij breed, dus als de rekken vol zijn kun je hem ook gewoon los parkeren, maar let er dan wel op dat hij niet een ingang van onze buren belemmert en zet hem ook niet tegen een glazen etalageruit aan.

Jeugd Sport/Cultuur Fonds

Publicatiedatum:18.08.2013

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met;

Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem
Postbus 5363
2000 GJ Haarlem

https://jeugdfondssportencultuur.nl

Jeugd sport - cultuurfonds