You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...t/m 28 april zijn wij dicht i.v.m. de corona crisis....

Nieuws

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze nieuwsberichten. Je kunt je eventueel ook aanmelden voor onze nieuwsbrief!

 

Update Corona virus

Publicatiedatum:25.03.2020

Sinds maandag 23 maart zijn er weer nieuwe maatregelen van kracht om de gevolgen van het corona virus te bestrijden. Voor ons als dansschool is het niet helemaal duidelijk wat dat betekent, maar ons gezond verstand zegt dat we tot 1 juni nog dicht zullen zijn. 

Wat zeker is, is dat de theatervoorstelling op 31 mei en 1 juni niet doorgaat. Wij kijken naar alternatieven, maar die zijn ook afhankelijk van wanneer we eventueel weer normale lessen kunnen geven.

We merken dat iedereen het dansen mist, maar vooral ook het contact met elkaar. Daar kunnen we helaas dus nu nog even niks aan doen, maar wij hebben onze docenten opdracht gegeven per doelgroep leuke online lessen op te nemen die wij op ons YouTube kanaal plaatsen waarvoor we de link zullen toesturen. 

We blijven positief en blijf vooral allemaal gezond!


parkeren en fietsen

Publicatiedatum:06.10.2018

Per 1 oktober heeft de gemeente besloten het parkeerbeleid te moeten aanpassen en helaas een stuk duurder te maken. Op de Zijlweg voor de deur is een short-stop zone, dat betekent dat je een half uur kunt parkeren voor €0,50, parkeer je langer dan is het tarief €3,25/uur. In de straten om ons heen is een vergunning-zone, daar kun je maximaal 3 uur parkeren voor hetzelfde tarief van €3,25/uur. In de avonduren (m.u.v. koopavond) kun je voordelig parkeren in de Raaks parkeergarage voor €2,90 voor een hele avond. Het betaald-parkeren geldt van maandag t/m zaterdag van 09:00-23:00 uur, en nu ook op zondag van 13:00-23:00 uur.

Het voordeligst is natuurlijk om op de fiets te komen. Let dan wel even op waar je de fiets neerzet, graag zoveel mogelijk in de fietsenrekken. De stoep is bij ons vrij breed, dus als de rekken vol zijn kun je hem ook gewoon los parkeren, maar let er dan wel op dat hij niet een ingang van onze buren belemmert en zet hem ook niet tegen een glazen etalageruit aan.

Jeugd Sport/Cultuur Fonds

Publicatiedatum:18.08.2013

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met;

Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem
Postbus 5363
2000 GJ Haarlem

https://jeugdfondssportencultuur.nl

Jeugd sport - cultuurfonds