You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....9 en 10 juni theatershow 'POPART' in Stadsschouwburg...koop nu de laatste kaarten op theater-haarlem.nl....

Nieuws

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze nieuwsberichten. Je kunt je eventueel ook aanmelden voor onze nieuwsbrief!

 

NU OOK YOGA EN PILATES

Publicatiedatum:22.08.2017

In onze studio in Velserbroek hebben we nu ook lessen Pilates en Yoga. De lessen worden verzorgd door Xandra Deul. Xandra, woont bijna 12 jaar in Velserbroek en werkt met veel plezier als lifestyle-coach, is daarnaast yoga-docente en geeft sinds kort ook pilates-les.

Bouw nieuwe energie op met Easy Flow Yoga! 
Easy Flow Yoga-all levels is een rustige yogastijl, met beweging van de ene naar de volgende houding in een rustige en zachte 'Flow', ondersteund door je ademhaling. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. 

Pilates, een effectieve body workout! 
Een trainingsmethode waarbij het gehele lichaam betrokken is, maar waarbij de nadruk ligt op je rompstabiliteit oftewel 'core-stability'. Met 'core' wordt je romp of je 'kern' bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. De oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding. 

De lessen zijn op dinsdag, in de ochtend Pilates en 's avonds Yoga. Voor meer informatie en inschrijven stuur je Xandra rechtstreeks een bericht via e-mail.

Kosten van zowel de Easy Flow Yoga-en Pilates-lessen:
- een losse les: € 10,-
- 3 proeflessen voor € 20,- (3 mnd geldig)
- 10 x kaart: € 87,50 (3 mnd geldig, voor zowel yoga als pilates). 

Jeugd Sport/Cultuur Fonds

Publicatiedatum:18.08.2013

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met;

Babette van de Weg consulent Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds Haarlem
Postbus 5363 2000 GJ Haarlem
+ 31 (0)643 12 1900
www.jeugdcultuurfonds.nl | www.jeugdsportfonds.nl 

Babette is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 - 14.00 uur

Jeugd sport - cultuurfonds