You Tube kanaal De Vos Dancestudios

. . . 1 april Latin Saturday, 15 april Danscafé . . .

Nieuws

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze nieuwsberichten. Je kunt je eventueel ook aanmelden voor onze nieuwsbrief!

 

Jeugd Sport/Cultuur Fonds

Publicatiedatum:01.01.2022

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met;

Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem
Postbus 5363
2000 GJ Haarlem

https://jeugdfondssportencultuur.nl

Jeugd sport - cultuurfonds

parkeren en fietsen

Publicatiedatum:01.01.2022

Op de Zijlweg voor de deur is een short-stop zone, dat betekent dat je een half uur kunt parkeren voor €0,60, parkeer je langer dan is het tarief €3,80/uur. In de straten om ons heen is een vergunning-zone, daar kun je maximaal 3 uur parkeren voor hetzelfde tarief van €3,80/uur. In de avonduren (m.u.v. koopavond) kun je voordelig parkeren in de Raaks parkeergarage voor €3,32 voor een hele avond. Het betaald-parkeren geldt van maandag t/m zaterdag van 09:00-23:00 uur, en nu ook op zondag van 13:00-23:00 uur.

Het voordeligst is natuurlijk om op de fiets te komen. Let dan wel even op waar je de fiets neerzet, graag zoveel mogelijk in de fietsenrekken. De stoep is bij ons vrij breed, dus als de rekken vol zijn kun je hem ook gewoon los parkeren, maar let er dan wel op dat hij niet een ingang van onze buren belemmert en zet hem ook niet tegen een glazen etalageruit aan.