You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...geef snel op voor de losse zomerlessen, check onze insta-stories @devosdancestudios....

Nieuws

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze nieuwsberichten. Je kunt je eventueel ook aanmelden voor onze nieuwsbrief!

 

AUDITIES VOOR SELECTIE, DEMOTEAMS EN VOOROPLEIDING

Publicatiedatum:20.05.2020

Voor het seizoen 2020/2021 doen we i.v.m. de huidige situatie de audities in 2 rondes. De eerste ronde gaat online. Je krijgt een video-link wat je thuis kunt aanleren, je maakt daar een filmpje van en stuurt dat aan ons retour uiterlijk 6 juni. Na beoordeling hiervan krijg je bericht of we je uitnodigen voor de 2e ronde, die doen we buiten of eventueel weer binnen als dat eerder mag. Meer informatie en opgave voor de auditie gaat met dit formulier.

voorwaarden selectie
voorwaarden demoteams
voorwaarden vooropleiding

Corona

Publicatiedatum:07.05.2020

De nieuwste versoepelingen van de regelgeving i.v.m. het corona virus gelden helaas nog niet voor ons om in de dansschool de lessen te hervatten. 

Maar we hebben wel goed nieuws! We zijn inmiddels druk geweest om te kijken naar een alternatief om buiten les te kunnen geven. We hebben toestemming om op het leegstaande parkeerterrein van het vd Valk Hotel te gaan dansen onder voorwaarden van een protocol. Vanaf maandag 11 mei starten we met de meeste reguliere lessen volgens een 'buitenrooster'. Heb je de mail hierover nog niet gehad, stuur dan even een berichtje.


parkeren en fietsen

Publicatiedatum:06.10.2018

Per 1 oktober heeft de gemeente besloten het parkeerbeleid te moeten aanpassen en helaas een stuk duurder te maken. Op de Zijlweg voor de deur is een short-stop zone, dat betekent dat je een half uur kunt parkeren voor €0,50, parkeer je langer dan is het tarief €3,25/uur. In de straten om ons heen is een vergunning-zone, daar kun je maximaal 3 uur parkeren voor hetzelfde tarief van €3,25/uur. In de avonduren (m.u.v. koopavond) kun je voordelig parkeren in de Raaks parkeergarage voor €2,90 voor een hele avond. Het betaald-parkeren geldt van maandag t/m zaterdag van 09:00-23:00 uur, en nu ook op zondag van 13:00-23:00 uur.

Het voordeligst is natuurlijk om op de fiets te komen. Let dan wel even op waar je de fiets neerzet, graag zoveel mogelijk in de fietsenrekken. De stoep is bij ons vrij breed, dus als de rekken vol zijn kun je hem ook gewoon los parkeren, maar let er dan wel op dat hij niet een ingang van onze buren belemmert en zet hem ook niet tegen een glazen etalageruit aan.

Jeugd Sport/Cultuur Fonds

Publicatiedatum:18.08.2013

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met;

Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem
Postbus 5363
2000 GJ Haarlem

https://jeugdfondssportencultuur.nl

Jeugd sport - cultuurfonds