You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...t/m 28 april zijn wij dicht i.v.m. de corona crisis....

Dansles //

Breakdance


Breakdance is ook een onderdeel van de hiphop cultuur maar is wel wat anders als hiphop dansen. Het is een meer acrobatische dansstijl waarbij je veel gebruik maakt van ongewone steunpunten als handen en hoofd. Leer nu de 'vetste moves' zoals de backspin, turtle en de flair! 

Lessen zijn voor leeftijden vanaf 7 jaar en in verschillende niveau’s. De lessen zijn op vrijdag en zaterdag, kijk voor de tijden op het rooster.


PROEFLES

Januari is een goed instapmoment, dan kan, mits ruimte in de groep, iedereen een proefles doen. De proefles kost €10,- te betalen voor aanvang wat we verrekenen met het cursusgeld als je inschrijft, zodat je uiteindelijk niets extra betaalt Schrijf in met het inschrijfformulier en vermeld bij opmerking dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst.


TARIEVEN (seizoen 2019/2020)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Alle reguliere breakdancelessen zijn 45 minuten. Klik hier voor het tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail. 

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 1 en 2 juni 2019. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl