You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...vanaf 4 september OPEN-LES-WEEK, geef snel op voor een proefles....

Dansles //

Breakdance


Breakdance is ook een onderdeel van de hiphop cultuur maar is wel wat anders als hiphop dansen. Het is een meer acrobatische dansstijl waarbij je veel gebruik maakt van ongewone steunpunten als handen en hoofd. Leer nu de 'vetste moves' zoals de backspin, turtle en de flair! 

Lessen zijn voor leeftijden vanaf 7 jaar en in verschillende niveau’s. De lessen zijn op vrijdag, kijk voor de tijden op het rooster.


PROEFLES

Met het nieuwe seizoen starten we met de OPEN-LES-WEEK. Tijdens deze eerste lesweek vanaf vrijdag 4 september kunnen nieuwe leerlingen vrijblijvend een proefles doen bij de les(sen) naar keuze. Alle lessen gaan volgens het normale lesrooster. Opgave voor een proefles is verplicht, vul het inschrijfformulier in, dan zetten we je op de gastenlijst.
Vanaf 18 september geldt voor alle lessen dat je nog een proefles kunt doen mits ruimte in de betreffende groep, de proefles kost vanaf dat moment €10,-.


TARIEVEN (seizoen 2020/2021)

De lengte van de les bepaalt de prijs. De breakdancelessen voor beginners zijn 45 minuten, voor gevorderden een uur.

Les van 45 minuten; 
€ 245,- of in 2 termijnen van € 130,- in september en januari. 

Les van 1 uur;
€295,- of in 2 termijnen van € 155,- in september en januari. 

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Let op,  breakdance beginnerslessen zijn lessen van 45 minuten, breakdance gevorderd lessen duren 60 minuten. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2021. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl