You Tube kanaal De Vos Dancestudios

. . . 1 april Latin Saturday, 15 april Danscafé . . .

Dansles //

Breakdance


Breakdance is ook een onderdeel van de hiphop cultuur maar is wel wat anders als hiphop dansen. Het is een meer acrobatische dansstijl waarbij je veel gebruik maakt van ongewone steunpunten als handen en hoofd. Leer nu de 'vetste moves' zoals de backspin, turtle en de flair! 

Breaking is een nieuwe sport op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, Mede hierdoor zal de interesse in deze dansvorm alleen maar toenemen.

Lessen zijn voor leeftijden vanaf 6 jaar en in verschillende niveau’s. De lessen zijn op vrijdag, kijk voor de tijden op het rooster.


PROEFLES DOEN?

Voor iedereen die nog niet eerder bij ons gedanst heeft heb je de mogelijkheid om proeflessen te volgen. De lessen zijn al even bezig, maar in de meeste groepen is nog ruimte. En in januari is altijd een prima moment om in te stappen. Vul het formulier in en je komt direct als gast op de lijst voor een proefles. De les kost €10,-, bij inschrijving verrekenen we dat met het (restant) lesgeld.


TARIEVEN (seizoen 2022/2023)

De lengte van de les bepaalt de prijs. De breakdancelessen voor beginners zijn 45 minuten, voor beginners 2 een uur en voor gevorderden 90 minuten.

Les van 45 minuten; 
€ 255,- of in 2 termijnen van € 135,- in september en januari. 

Les van 1 uur;
€305,- of in 2 termijnen van € 160,- in september en januari. 

Les van 90 minuten;
€445,- of in 2 termijnen van €230,- in september en januari

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Let op,  breakdance beginnerslessen zijn lessen van 45 minuten, breakdance beginners 2 duurt 60 minuten en de gevorderde lessen duren 90 minuten. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2023. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 20 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl