Openingsdans

Een bruiloftsfeest is natuurlijk niet compleet zonder openingsdans. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken een op maat gemaakte dans en kunnen ook de muziek op jullie wensen aanpassen/mixen. Uiteraard kijken we naar jullie mogelijkheden en passen daar de dans op aan. We bieden standaard een pakket aan van een intakegesprekje waarmee we kennismaken en jullie wensen kunnen bespreken, 3 privélessen van een uur en een muziekmix. Maar er is natuurlijk meer mogelijk, te denken valt aan een extra les met familie om ook hen wat dansen bij te brengen/op te frissen, een groomsdance of een workshop met een vrijgezellenuitje.

Ook losse privélessen zonder pakket zijn mogelijk. Alle lessen gaan op afspraak.

Zijn jullie nog op zoek naar een feestlocatie, ook daarvoor kun je bij ons terecht, vele tevreden bruidsparen zijn jullie al voor geweest!

Tarieven

Pakket voor openingsdans van intake, 3 privélessen en eventuele muziekmix – €210,-
Losse privélessen – €80,- per lesuur per paar.
Met meerdere paren of als groep prijs op aanvraag.

FAQ

Hebben we danservaring nodig om een leuke openingsdans te leren?

Zeker niet, het helpt natuurlijk, maar ook mensen zonder ervaring of met 2 ‘linkervoeten’ hebben wij al vaak genoeg kunnen helpen. We passen de dans aan aan jullie wens en vaardigheden.

Hoe lang van tevoren moeten we starten?

Dat hangt uiteraard af van hoe moeilijk je het zelf wilt maken en hoe snel je het oppakt. Maar in de regel redden we het prima met drie lessen en als je daar zo’n 2 maanden vooraf mee start heb je ook nog voldoende tijd om tussendoor te oefenen.

Moeten wij zelf de muziek aanleveren?

Veel bruidsparen hebben tegenwoordig zelf de wens om het op bepaalde muziek te doen, misschien wel een liedje waar jullie samen iets mee hebben of wat jullie gewoon leuk vinden. Anderen willen juist een speciale dans doen, dan moeten we daar de juiste muziek bij zoeken. Dat kunnen we vooraf altijd bespreken. Heb je geen idee, dan kunnen wij uiteraard ook suggesties doen.