Dansworkshops

Op zoek naar een spannende dansworkshop! We bieden een breed scala aan dansstijlen waaruit je kunt kiezen. Of je nu van opzwepende Salsa-ritmes houdt, jezelf wilt onderdompelen in de nostalgie van de Rock & Roll of de betoverende bewegingen van buikdans wilt ontdekken, we hebben iets voor iedereen. Denk aan een vrijgezellen-uitje, familiefeest, teambuildings-dag, verjaardagspartijtje, receptie’s etc. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Onze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Dus verzamel je vrienden, familieleden of collega’s en doe met ons mee voor een onvergetelijke danservaring vol plezier, ritme en expressie!

Voor deelname aan onze workshops zijn geen specifieke dansvaardigheden vereist. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of dansachtergrond. Dus trek je comfortabele kleding aan, breng je enthousiasme mee en laat de muziek je leiden naar een dansavontuur dat je nooit zult vergeten!

Prijzen hiervoor gaan op aanvraag, afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop.

Speciaal voor kids verzorgen wij een leuke dansles als onderdeel van het kinder-verjaardags-partijtje. De jarige mag aangeven wie zijn/haar favoriete artiest is, en wij gaan er iets leuks op doen!

Kosten hiervoor zijn €9,-per kind met een minimum van €90,-. Dit is een les van een uur met een glaasje limonade in de korte pauze.

FAQ

We willen na de workshop graag nog wat drinken, kan dat?

Natuurlijk kan dat, we hebben een gezellige bar en vooraf en/of na afloop kan er wat besteld worden.

Op welke dagen kunnen we een workshop volgen?

Alle workshops gaan op afspraak, als er een studio en een docent beschikbaar is kunnen we het afspreken. Doordeweeks overdag en in het weekend op zaterdag zijn over het algemeen geen probleem. Gewoon een mailtje of een belletje en je bent er snel achter!

Kunnen we ook de zaal huren en zelf een docent meebrengen?

Ook dat kan, uiteraard in overleg hoe of wat.