heels 18+

In deze nieuwe les ontwikkelen we fundamentele technieken voor het dansen op hakken, waardoor je je comfortabel en zelfverzekerd zult voelen.

Deze les omvat meer dan alleen choreografie. We integreren ook catwalk-oefeningen en werken aan het verfijnen van je podiumkwaliteiten, terwijl je leert hoe je dansroutines oppikt en choreografie onthoudt.

In deze spannende nieuwe les leer je de technieken om elegant te lopen en te dansen op hakken, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het oppikken van dansroutines en moeiteloos het onthouden van choreografie.

Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, onze lessen zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, zodat iedereen kan meedoen en kan genieten van de aantrekkingskracht van het dansen op hakken.

Hoewel de nadruk van de les ligt op dansen op hoge hakken, is het belangrijk op te merken dat het dragen van hakken niet verplicht is!

Doe mee aan de Heels Classes en ontdek de transformerende kracht van het dansen op hakken.

De lessen van seizoen 23/24 starten vanaf maandag 11 september. De eerste lesweek is gelijk OPEN-LES-WEEK waarin je allerlei lessen kunt uitproberen met een proefles. In deze week is de proefles gratis. Daarna kun je als er nog ruimte is evengoed nog een proefles doen, maar dan kost het €10,-, bij inschrijving verrekenen we dat weer met het (restant) lesgeld.
Druk op de knop ‘proefles’ en vul het formulier in, dan kom je direct op de gastenlijst te staan. Wil je zeker zijn van je plek, dan kun je natuurlijk ook gelijk inschrijven!

Rooster

Dinsdag20:00 – 21:00Feminine 18+Kenya
Dinsdag20:00 – 21:00Heels 18+Kirsten

Tarieven

Les van 60 minuten (<21 jaar); 
€315,- of in 2 termijnen van € 165,- in september en januari.

Les van 60 minuten (volwassenen >20 jr) ;
€365,- of in 2 termijnen van €190,- in september en januari. 
Strippenkaart 10x €130,- , losse les €14,-
(bij gebruik van strippenkaart of losse lessen betaal je eenmalig €20,- extra inschrijfkosten)

Het lesgeld kan ook in 10 maandelijkse termijnen worden voldaan via automatische incasso. Keuze in wijze van betaling kies je bij inschrijving.

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht.

FAQ

Als ik een proefles heb gedaan, kan ik dan als ik het leuk vind ook gelijk inschrijven?

Dat kan zeker, als je een proefles kunt doen, is er ook altijd ruimte om voor dezelfde groep in te schrijven. Als de groep vol is kun je in die groep geen proefles doen.

Ik kan niet iedere week de les volgen, kan ik dan toch meedoen?

Alle lessen voor volwassenen kun je ook los volgen of met een strippenkaart. Bij inschrijving kies je voor een abonnement of strippenkaart.

Welke schoenen draag ik het beste voor deze les?

Het gaat natuurlijk om dansen op hakken, het dragen van hakken wordt dus zeker aanbevolen. De hoogte van de hak bepaal je zelf. Hoewel de focus ligt op het dansen op hakken, is het ook mogelijk om de les op sneakers te volgen.

Ik heb nog nooit op hakken gelopen, laat staan dansen.. Kan ik dan wel mee doen?

Jazeker, deze les is voor iedereen die het wilt leren. Doormiddel van oefeningen leer je de juiste balans en technieken om elegant en vol zelfvertrouwen op hakken te kunnen lopen en dansen.