Demoteams

In ons demoteam draait het niet alleen om individuele talenten, maar vooral om teamwork en saamhorigheid. Samen creëren we een magische en onvergetelijke ervaring op het podium. We dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe stijlen en technieken te leren en onze grenzen te verleggen. Dans is altijd in beweging, en we groeien en evolueren voortdurend als dansers.

Zowel voor hiphop en modern hebben wij demoteams in verschillende leeftijdsgroepen. Deze teams doen mee aan wedstrijden van verschillende wedstrijdorganisaties, treden op tijdens evenementen en zijn ‘eye-catchers’ bij de eindvoorstellingen. Wil je ook in een demoteam dansen,dan moet je daar auditie voor doen. Voor komend seizoen zijn die inmiddels geweest. Heb je deze gemist, maar is het nieuwe seizoen nog niet begonnen kun je altijd even een mail sturen met jouw ambities en motivatie, wellicht kunnen wij nog op een andere manier iets voor je betekenen.

Ook voor Stijldansen & Salsa zijn er mogelijkheden om aan wedstrijden mee te doen, wil je meer weten, stuur een mail met je vraag en geef aan wat je eventuele ambities zijn.

Rooster

Maandag17:30 – 18:30Demoteam Modern DemoteamAlgie
Donderdag17:00 – 18:00Demoteam Hiphop FOXKIDSKirsten
Donderdag18:00 – 19:00Demoteam Hiphop FOX & FURIOUSKirsten
Donderdag19:00 – 20:00Demoteam Hiphop FOXADELICS & FIRE FOXKirsten
Zaterdag13:00 – 14:00Demoteam Modern DemoteamAlgie/Lars
Zaterdag14:00 – 15:00Demoteam Hiphop FOXKIDSVictor/Lars
Zaterdag15:00 – 16:00Demoteam Hiphop FOX & FURIOUSVictor/Lars
Zaterdag16:00 – 17:00Demoteam Hiphop FIRE FOXVictor/Lars
Zaterdag17:00 – 19:00Demoteam Hiphop FOXADELICSVictor/Lars

Tarieven

Demoteams hebben 2 uur les per week.
Het tarief voor deze lessen is €605,- voor het hele seizoen bij betaling ineens vóór 1 oktober. Je hebt dan €15,- korting. Betaal je in 2 termijnen dan wordt het €310,- in september en €310,- in januari. Je kan ook in 10 maandelijkse termijnen van €62,- betalen met automatische incasso.

Veel dansers doen vanwege het eenzijdige karakter van de demoteams ook nog een andere les in de week. Wij handteren ‘stapelkortingen’ voor leerlingen die meerdere uren per week dansen. Kijk op onderstaande knop voor het gehele tarievenoverzicht.

FAQ

Kan iedereen zich aanmelden voor een demoteam?

Nee, dat kan niet. Voor een demoteam moet je eerst auditie doen. Die hebben wij altijd aan het eind van een seizoen. Heb je deze gemist, maar is het nieuwe seizoen nog niet begonnen kun je altijd even een mail sturen met jouw ambities en motivatie, wellicht kunnen wij nog op een andere manier iets voor je betekenen.

Hoe vaak doen de demoteams mee met een wedstrijd?

Voor het seizoen maken we een planning van de wedstrijden die we willen meedoen, vanaf november is dat gemiddeld 1x per maand.

Moet ik ook speciale kleding aanschaffen?

Ieder team heeft een team-outfit. Dat wordt aan het begin van het seizoen in overleg bepaald. Het kan zijn dat je daar wat voor moet aanschaffen, alsook bepaalde schoenen.