Vooropleiding / Fox training program

Training program is een update-boost van de vooropleiding lessen. Het is een serie van 13 weken lessen op zaterdag van 10:00-15:00 uur.
De opbouw van het blok bestaat uit kracht- en techniek, choreografie, 1on1 feedback en gastdocenten. Je krijgt alle ins en outs van professionals uit de dansindustry en wordt daarmee klaargestoomd voor vervolgopleidingen (MBO/HBO) en (semi)professionele opdrachten. Je werkt in een serie naar een eindproduct en/of videoshoot. Na de eerste serie dient iedereen weer opnieuw te auditeren en start er een nieuwe serie in januari.

De auditie voor de eerste serie in september waren op zaterdag 29 juni. 

Heb je de audities gemist, maar zou je toch graag met het training program meedoen of heb je nog andere vragen, stuur dan snel een bericht naar onderstaand email-adres.

audition@devosdancestudios.nl

Rooster

Zaterdag10:00 – 15:00Vooropleiding/Training ProgramKirsten/Victor/Gastdocenten

Tarieven

€375,- voor een blok van 13 weken.

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht.

FAQ

Kan iedereen zich aanmelden voor het training program?

Nee, dat kan niet. Voor deze lessen moet je eerst auditie doen. Dat hebben wij altijd aan het eind van een seizoen. Heb je deze gemist, maar is het nieuwe seizoen nog niet begonnen kun je altijd even een mail sturen met jouw ambities en motivatie, wellicht kunnen wij nog op een andere manier iets voor je betekenen.

Als ik een MBO- of HBO-dansopleiding wil gaan doen, kunnen jullie dan advies geven?

Dat kunnen we zeker. We hebben inmiddels veel contacten en ook ervaringen bij de verschillende opleidingen in Nederland en kunnen en willen altijd met je in overleg om tot een goede keuze te komen.

Doen we ook voorstellingen met de vooropeiding/training program?

Jazeker, aan het einde van het seizoen organiseren we de jaarlijkse eindvoorstellingen in het theater. Dat is een fantastische afsluiting van het dansjaar waar je op het podium jouw dansskillz kan laten zien aan al je vrienden en familie!