Kids Streetdance

Ontdek de magie van dans met onze danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar!

Wij geloven dat dansen niet alleen bewegen op muziek is, maar ook een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben, zelfvertrouwen op te bouwen en hun creatieve energie te uiten. Daarom hebben we speciaal voor jonge dansers een uniek programma ontwikkeld dat hen op een speelse en stimulerende manier kennis laat maken met de wondere wereld van dans.

Onze ervaren en gepassioneerde dansdocenten hebben oog voor de individuele behoeften van elk kind. Ze creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin de kleintjes zich op hun gemak voelen om hun eerste dansstappen te zetten. Onze lessen zijn zorgvuldig ontworpen om de fysieke vaardigheden, coördinatie, ritmegevoel en expressie van de kinderen te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en creativiteit stimuleren.

Ze leren basisbewegingen, eenvoudige choreografieën en dansspelletjes die hun motorische vaardigheden verbeteren en hun gevoel voor muziek versterken. Daarnaast moedigen we de kinderen aan om hun eigen dansbewegingen te verkennen en te improviseren, waardoor ze hun unieke persoonlijkheden kunnen laten zien.

Of je kind nu een ervaren danser wil worden of gewoon plezier wil hebben en nieuwe vrienden wil maken, onze danslessen leuk, leerzaam en uitdagend. Bovendien zijn ze een geweldige manier om de energie van je kind op een positieve manier te kanaliseren.

De lessen zijn uiteraard verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Zo is er een minikids les voor de leeftijd 4-6 jaar en  kids lessen voor 7-9 jaar. Daarnaast hebben we ook twee speciale groepen voor jongens, boys only.
Vanaf 10 jaar (groep 7 basisschool) schuift het door naar de teens.

Vanaf 1 april is het niet meer mogelijk om een proefles te doen omdat we al ver in de voorbereidingen zijn voor onze eindvoorstellingen en je anders alleen achter de feiten aan zou lopen. In onze laatste lesweek voor de zomervakantie kan dat weer, dat is vanaf 24 juni.
Daarvoor kun je nu al opgeven met onderstaande button.

Rooster

Maandag16:00 – 16:45Mini-Kids Streetdance (4-6 jaar)Malita
Maandag16:00 – 16:45Hiphop Boys Only (6-8 jaar)Victor
Maandag16:45 – 17:30Kids Streetdance/HipHop (7-9 jr)Malita
Maandag16:45 – 17:30Hiphop Boys Only (9-11 jaar)Victor
Dinsdag16:15 – 17:00Kids Streetdance/HipHop (7-9 jr)Genevieve
Donderdag16:15 – 17:00Kids Streetdance/HipHop (7-9 jr)Kenya

Tarieven

Alle kidslessen voor kinderen tot 10 jaar zijn lessen van 45 minuten.
Het tarief voor deze les is €265,- voor het hele seizoen bij betaling ineens vóór 1 oktober. U heeft dan €15,- korting. Betaalt u in 2 termijnen dan wordt het €140,- in september en €140,- in januari. U kunt ook in 10 maandelijkse termijnen van €28,- betalen met automatische incasso.

FAQ

Welke kleding moet ik aan?

Voor streetdance/hiphop draag je het best kleding waar je goed en vrij in kunt bewegen, een skinny spijkerbroek of een kokerrokje is dus niet zo handig. Zorg ook dat je het er niet te snel warm in krijgt, dansen is best intensief, dus een t-shirt is altijd goed.

Ik heb nog een paar balletschoentjes, mag ik die dragen met de danslessen?

Dat raden we je af, onze vloer is geen balletvloer maar parket, en dat is vaak te glad voor zulke schoentjes. Schone sportschoen/sneakers met grip is het beste!

Kan ik na de proefles wel inschrijven voor dezelfde groep, of kom ik op een wachtlijst?

Dat kan zeker, als je een proefles kunt doen, is er ook altijd ruimte om voor dezelfde groep in te schrijven. Als de groep vol is kun je in die groep geen proefles doen, maar dan kunnen we je op een wachtlijst zetten.