Stijldansen

Ontdek de betoverende wereld van stijldansen – waar elegantie en passie samenkomen!

Bij onze dansschool verwelkomen we dansliefhebbers van alle niveaus, of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt. Stap binnen in onze sfeervolle dansstudio, waar de muziek speelt en de energie voelbaar is. Van de gracieuze wals tot de sensuele rumba, van de opzwepende salsa tot de dynamische cha-cha-cha – je zult een verscheidenheid aan stijlen ervaren die je hart sneller doen kloppen.

Onze stijldanslessen bieden meer dan alleen het aanleren van pasjes. Je zult de kunst van het leiden en volgen ontdekken, wat je communicatie en samenwerking met je danspartner zal verbeteren. Daarnaast zul je merken dat stijldansen een geweldige manier is om je conditie te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe vrienden te maken in een leuke en sociale omgeving.

Voor beginners werken we in blokken van 6 lessen. In de eerste 2 blokken doen we de basis van foxtrot, cha cha en jive, en hustle, wals en salsa en deze dansen worden aangevuld met variaties in de blokken 3 en 4. Heb je de 4 blokken doorlopen, dan heb je de aansluiting naar level 2.
Met dit systeem is het haast op ieder moment mogelijk in te stappen in een cursus!
Het eerstvolgende blok start vanaf vrijdag 13 september. Geef snel op!

Voor deze lessen geef je in principe op met partner. Heb je geen partner dan kunnen wij wellicht bemiddelen in het vinden van een danspartner. Naast de reguliere lessen kun je techniek lessen volgen om eventueel ook met wedstrijden mee te doen. 

Naast de groepslessen is het ook mogelijk privélessen te volgen. Alle privélessen gaan op afspraak.

Rooster

Maandag20:30 – 21:40Stijldans level 1 (beginners – start jan. 2025)Frank de Vos
Woensdag20:30 – 21:45Stijldans level 2Frank de Vos
Vrijdag20:00 – 21:15Stijldans level 1 (beginners – 6 lessen blok 1)Frank de Vos
Vrijdag21:00 – 22:15Stijldans level 3/4Frank de Vos
Zondag19:30 – 20:45Stijldans level 1 (beginners – 6 lessen blok 1)Frank de Vos
Zondag20:30 – 21:45Stijldans level 3/4Frank de Vos
Lessen voor het seizoen 24/25 starten vanaf vrijdag 13 september.

Tarieven

Ieder blok van de beginnerscursus bestaat uit 6 lesweken inclusief pauzedrankje en kost €95,- per persoon.
Het volgende blok voor nieuwe beginners start vanaf zondag 3 maart en dan is instap ook weer mogelijk.

Voor de overige gevorderde groepen is het lesgeld €360,- bij betaling ineens vóór 1 oktober. Betaal je in termijnen dan is het 2x €190,- te betalen in september en januari.

Het zijn lessen van 75 minuten (incl. 15 min. pauze). Het tarief is inclusief pauzedrankje (Hollandse bar).

Privélessen kosten €80,- per paar per lesuur.

FAQ

Kan ik ook eerst een proefles doen?

Dat kan zeker, op zondag 3 maart kun je vrijblijvend als proefles doen. Druk op de button ‘proefles’ en vul het formulier in, dan kom je direct op de gastenlijst te staan.

Moet je met een partner aanmelden?

Dat is niet verplicht, maar geeft wel de zekerheid dat je de cursus kunt volgen. Als je zonder partner komt kunnen wij kijken of we een partner voor je kunnen vinden, maar het verschil tussen heren en dames kan niet te groot zijn.

Zijn er ook dansavonden om te oefenen?

Iedere vrijdag is er vanaf 22:15 uur ruimte om na de lessen wat te oefenen en gezellig een beetje bij te kletsen. We noemen dat danscafé, entree is gratis!