Zumba / LaBlast / dancefit

Ontdek de plezierige dansworkout op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek en ritmes, waaronder salsa, cha cha, merengue, cumbia, reggaeton, hip hop en zelfs jive of tango. Zumba en Lablast zijn twee vergelijkbare dansworkouts; Zumba heeft een eigen ‘choreografie’ voor elk muziekje, terwijl Lablast een vaste stappenvolgorde heeft op diverse muziek. Geniet van deze feestelijke en energieke workout, waar je jezelf volledig kunt laten gaan en stress van je af kan schudden.

Zumba en Lablast combineert een complete solo cardio workout waarbij je met plezier kunt werken aan het verbeteren van jouw conditie, het versterken van spieren en je behoorlijk wat calorieën verbrand. Een volwaardige sportieve uitdaging met een afwisselend en zeer effectief lesprogramma. De positieve bijdrage aan een gezonde leefstijl. De fun van dansen en het effect van een cardio workout.

Alle dansfit-lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je danservaring of fitnessniveau. Instappen is op ieder moment mogelijk!

De lessen van seizoen 23/24 starten vanaf maandag 11 september. De eerste lesweek is gelijk OPEN-LES-WEEK waarin je allerlei lessen kunt uitproberen met een proefles. In deze week is de proefles gratis. Kun je in die week niet, dan kun je altijd later nog een losse proefles doen, maar dan kost het €10,-.
Druk op de knop ‘proefles’ en vul het formulier in, dan kom je direct op de gastenlijst te staan. Wil je er echt werk van maken om je fitnessniveau naar een hoger plan te brengen dan kun je natuurlijk ook gelijk inschrijven en een strippenkaart voor meerdere keren aanschaffen!

Rooster

Maandag18:45 – 19:35Zumba/LaBlastFrank
Vrijdag09:15 – 10:05Zumba/LaBlastFrank

Tarieven

Knipkaart voor tien lessen€ 95,-
Knipkaart voor vijf lessen € 55,- 
Losse les € 12,-

FAQ

Moet ik reserveren als ik een les wil mee wil doen?

Ja graag. Na inschrijving krijg je een welkomstmail met een link voor het aanmaken van een account. Als je dat gedaan hebt, kun je in de Grib Club app inloggen en je lessen reserveren.

Als ik gereserveerd heb, maar toch niet kan komen, wat moet ik dan doen?

Belangrijk is dat je de reservering tijdig annuleert. Als je dat niet doet vervalt de credit voor de les.

Ik heb nog een strip op mijn strippenkaart, maar kan niet reserveren.

Let op, de strippenkaart voor 5x is 2 maanden geldig en de kaart voor 10x 4 maanden. Het kan dus zijn dat je kaart verlopen is en dan kun je niet meer reserveren.