You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....9 en 10 juni theatershow 'POPART' in Stadsschouwburg...koop nu de laatste kaarten op theater-haarlem.nl.....

Dansles //

Zumba / Yoga / Pilates


Zumba® / LaBlast
De leukste dansworkout op opzwepende latijnsamerikaanse ritmes van o.a. salsa, cha cha, merengue, cumbia en reggaeton hip hop, alsook een jive of tango. Een volwaardige sportieve uitdaging met een afwisselend en zeer effectief lesprogramma. De positieve bijdrage aan een gezonde leefstijl. Een solo cardio workout waarbij je met plezier kunt werken aan het verbeteren van konditie, spierversteviging en gewichtsverlies. De fun van dansen en het effect van een cardio workout. Het is een combinatie van twee vergelijkbare dansworkouts, Zumba waar ieder muziekje haar eigen 'choreografie' heeft en LaBlast waar juist een vaste stappenvolgorde op verschillende muziek wordt gedanst.

INSTAP OP IEDER MOMENT MOGELIJK...!!!

  • Maandag 19:30-20:20 uur (Haarlem) 
  • Woensdag 09:15-10:05 uur (Velserbroek) 
  • Vrijdag 09:15-10:05 uur (Haarlem) 

Tarief;

Knipkaart voor tien lessen€ 87,50
Knipkaart voor vijf lessen € 47,50
Losse les € 10,-
Nieuwe leerlingen betalen eenmalig € 12,50 inschrijfkosten, bij directe aanschaf van een knipkaart voor 10 lessen is dat inbegrepen!

PROEFLES
Je kunt ten alle tijden een losse les doen als proefles voor €10,-, tijdens de open-les-week vanaf vrijdag 14 september is het gratis!


NU OOK YOGA EN PILATES
In onze studio in Velserbroek hebben we nu ook lessen Pilates en Yoga. De lessen worden verzorgd door Xandra Deul. Xandra, woont bijna 12 jaar in Velserbroek en werkt met veel plezier als lifestyle-coach, is daarnaast yoga-docente en geeft sinds kort ook pilates-les. 

Bouw nieuwe energie op met Easy Flow Yoga!  
Easy Flow Yoga-all levels is een rustige yogastijl, met beweging van de ene naar de volgende houding in een rustige en zachte 'Flow', ondersteund door je ademhaling. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden.  

Pilates, een effectieve body workout!
Een trainingsmethode waarbij het gehele lichaam betrokken is, maar waarbij de nadruk ligt op je rompstabiliteit oftewel 'core-stability'. Met 'core' wordt je romp of je 'kern' bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. De oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding.  

De lessen zijn op dinsdag, in de ochtend Pilates en 's avonds Yoga. Voor meer informatie en inschrijven stuur je Xandra rechtstreeks een bericht via e-mail.

Kosten van zowel de Easy Flow Yoga-en Pilates-lessen:
- een losse les: € 10,-  
- 3 proeflessen voor € 20,- (3 mnd geldig)  
- 10 x kaart: € 87,50 (3 mnd geldig, voor zowel yoga als pilates.