Modern / CONTEMPORARY

Welkom bij onze Modern/Contemporary danslessen! Hier ontdek je de kracht van techniek, beweging en expressie. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom bij onze lessen.

Onze docenten begeleiden en helpen je om nieuwe bewegingen te leren, je eigen stijl te ontwikkelen en je comfortzone te verlaten. Door middel van technische oefeningen en choreografieën leer je je lichaam bewust te gebruiken, de juiste houding aan te nemen, vloeiende overgangen te maken, dynamische bewegingen te creëren en met passie te dansen. In onze moderne danslessen gaat het niet alleen om techniek, maar ook om gevoel. Hier kun je jezelf zijn en je emoties uiten door middel van dans.

Dus, als je klaar bent om meer te ontdekken en plezier te hebben, meld je dan aan! Samen creëren we een fijne en vertrouwde omgeving waarin je kunt groeien en jouw danshorizon kunt verbreden.

De lessen zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.
Voor teens vanaf 10 jaar, 14+ en voor volwassenen hebben we een groep.
Naast onderstaande reguliere lessen, is modern ook een onderdeel van de selectie- en vooropleidinglessen en is er ook een demoteam in modern.

De lessen van seizoen 23/24 starten vanaf maandag 11 september. De eerste lesweek is gelijk OPEN-LES-WEEK waarin je allerlei lessen kunt uitproberen met een proefles. In deze week is de proefles gratis. Daarna kun je als er nog ruimte is evengoed nog een proefles doen, maar dan kost het €10,-, bij inschrijving verrekenen we dat weer met het (restant) lesgeld.
Druk op de knop ‘proefles’ en vul het formulier in, dan kom je direct op de gastenlijst te staan.

Rooster

Donderdag18:00 – 19:00Modern teens (11-13 jaar)Algie
Donderdag19:00 – 20:00Modern 14+Algie
Donderdag20:00 – 21:00Modern volwassenenAlgie

Tarieven

De modern/contemporary-lessen zijn lessen van 60 minuten.

Les van 60 minuten (<21 jaar); 
€315,- of in 2 termijnen van € 165,- in september en januari.

Les van 60 minuten (volwassenen >20 jr) ;
€365,- of in 2 termijnen van €190,- in september en januari. 
Knipkaart 10x €130,- , losse les €14,-

Het lesgeld kan ook in 10 maandelijkse termijnen worden voldaan via automatische incasso. Keuze in wijze van betaling kies je bij inschrijving.

FAQ

Als ik een proefles heb gedaan, kan ik dan als ik het leuk vind ook gelijk inschrijven?

Dat kan zeker, als je een proefles kunt doen, is er ook altijd ruimte om voor dezelfde groep in te schrijven. Als de groep vol is kun je in die groep geen proefles doen.

Welke kleding kan ik het beste dragen?

Voor modern/contemporary draag je het best kleding waar je goed en vrij in kunt bewegen, een skinny spijkerbroek is dus niet zo handig, een sport-legging wel. Zorg ook dat je het er niet te snel warm in krijgt, dansen is best intensief, dus een t-shirt is altijd goed. Moderne dans doe je vaak op blote voeten of sokken. Het beste zijn speciaal ontwikkelde ‘voetjes’, ook die zijn bij ons verkrijgbaar.

Gaan we ook optreden met onze dansgroep?

Jazeker, aan het einde van het seizoen organiseren we de jaarlijkse eindvoorstellingen in het theater. Dat is een fantastische afsluiting van het dansjaar waar je op het podium jouw dansskillz kan laten zien aan al je vrienden en familie!