Cubaanse Salsa

De lessen in Salsa Cubana worden verzorgd door Salsa-dansschool ‘Sabor de Cuba’. De dansleraar is Jose Luis Pelayo uit Havana, Cuba. Een professionele danser die zich heeft gespecialiseerd in diverse traditionele Cubaanse dansstijlen. Zijn kennis en de liefde voor de dans maakt dat zijn danslessen, gepassioneerd en uniek zijn. José biedt zijn cursisten meer dan alleen Salsa Cubana, maar laat ze kennis maken met de diverse Cubaanse dansstijlen. José danst met cool footwork, veelzijdig, stijlvol, elegant en beschikt over een groot repertoire aan danspatronen. Smooth body movement of iets moois met elegant uit de Salsa Cubana, Rumba, Son en Afro heel subtiel en tegelijk uiterst krachtig. Hij creëert een aangename sfeer die voelt als een vakantie op Cuba.

Rooster

Woensdag20:30 – 21:30Salsa Cubana (semi-gevorderd)Jose Luis Pelayo
Donderdag20:10 – 21:10Salsa Cubana (beginners 1)Jose Luis Pelayo
Donderdag21:10 – 22:10Salsa Cubana (beginners 2)Jose Luis Pelayo
Vrijdag20:30 – 21:30Salsa Cubana (gevorderd)Jose Luis Pelayo

Tarieven

Blok van 10 lessen voor €110,- per persoon.

FAQ

Kan ik eerste een proefles doen voordat ik inschrijf?

Ja hoor, dat kan altijd. Het is wel afhankelijk van hoever we zijn in het blok van 10 lessen en welke ervaring je hebt. Als we bijvoorbeeld in les 6 zitten van het blok, dan is een proefles zonder dat je ervaring hebt niet zinvol en kun je beter even wachten tot er een nieuw blok start.

Kan ik ook alleen opgeven of moet het met een partner?

Met een partner heb je de garantie dat je ook de cursus kunt volgen, zonder partner is het afhankelijk van de verhouding dames en heren. Maar een proefles doen kan altijd.

Welke schoenen moet ik aan?

Draag schoenen waar je comfortabel op kan bewegen. Schoenen met veel grip is misschien niet handig, maar het is een kwestie van wat verschillen uitproberen, dan vind je uiteindelijk de schoenen die het beste werkt.