Feminine 18+

Deze les is nieuw toegevoegd aan het rooster voor volwassenen op beginnersniveau.

Wat is Feminine Adults?

Feminine Adults is een speciale dansles die feminiteit viert en verkent door middel van beweging. Deelnemers leren choreografieën die de nadruk leggen op gratie, vloeiendheid en expressie. Het bevordert persoonlijke groei, zelfvertrouwen en een positief lichaamsbeeld, terwijl het tegelijkertijd een ondersteunende gemeenschap creëert om de schoonheid van vrouwelijkheid te omarmen.

Het is meer dan alleen een dansles. We creëren een warme, ondersteunende en inclusieve omgeving waar iedereen welkom is.

Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van dans of al enige ervaring hebt, deze beginnerscursus is ontworpen om jouw een goed gevoel te geven en je dansvaardigheden te ontwikkelen. De docent zal toffe choreografieën aanleren en je helpen je zelfvertrouwen op te bouwen op de dansvloer.

Deze lessen staan open voor alle genders, omdat de nadruk ligt op het omarmen en verkennen van vrouwelijke eigenschappen in plaats van deelname te beperken op basis van genderidentiteit.

Voel je welkom om deel uit te maken van deze inspirerende dansles, waar we de schoonheid van vrouwelijke expressie vieren en een omgeving creëren waarin je als individu kunt groeien. Ontketen je creatieve energie, maak waardevolle verbindingen en ontdek de kracht van dans. Samen bouwen we aan een ondersteunende ruimte waarin jouw danspassie tot bloei kan komen.

Vanaf 1 april is het niet meer mogelijk om een proefles te doen omdat we al ver in de voorbereidingen zijn voor onze eindvoorstellingen en je anders alleen achter de feiten aan zou lopen. In onze laatste lesweek voor de zomervakantie kan dat weer, dat is vanaf 24 juni.
Daarvoor kun je nu al opgeven met onderstaande button.

Rooster

Dinsdag20:00 – 21:00Feminine 18+Kenya
Dinsdag20:00 – 21:00Heels 18+Kirsten

Tarieven

Les van 60 minuten (<21 jaar); 
€315,- of in 2 termijnen van € 165,- in september en januari.

Les van 60 minuten (volwassenen >20 jr) ;
€365,- of in 2 termijnen van €190,- in september en januari. 
Strippenkaart 10x €130,- , losse les €14,-
(bij gebruik van strippenkaart of losse lessen betaal je eenmalig €20,- extra inschrijfkosten)

Het lesgeld kan ook in 10 maandelijkse termijnen worden voldaan via automatische incasso. Keuze in wijze van betaling kies je bij inschrijving.

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht.

FAQ

Als ik een proefles heb gedaan, kan ik dan als ik het leuk vind ook gelijk inschrijven?

Dat kan zeker, als je een proefles kunt doen, is er ook altijd ruimte om voor dezelfde groep in te schrijven. Als de groep vol is kun je in die groep geen proefles doen.

Ik kan niet iedere week de les volgen, kan ik dan toch meedoen?

Alle lessen voor volwassenen kun je ook los volgen of met een strippenkaart. Bij inschrijving kies je voor een abonnement of strippenkaart.

Gaan we ook optreden met onze dansgroep?

Jazeker, aan het einde van het seizoen organiseren we de jaarlijkse eindvoorstellingen in het theater. Het is voor deze groep geen verplichting om er aan mee te doen maar het is wel een fantastische afsluiting van het dansjaar waar je op het podium een toffe show neer zet.