Boys Only Hiphop

Ontdek de kracht van ritme, de energie van beweging en de vrijheid van expressie! Hip-hop danslessen bieden een onvergetelijke ervaring vol plezier, creativiteit en zelfontwikkeling.

Onze ervaren docenten zullen je de basisprincipes van hip-hop dansen aanleren, zoals coole moves, stoere choreografieën en het ontwikkelen van je eigen unieke stijl. 

Wat maakt onze hip-hop danslessen voor jongens zo speciaal? Je wordt omringd door gelijkgestemde jongens die dezelfde passie delen. De dynamiek in zo’n groep is nu eenmaal anders als in een gemengde groep. Samen vorm je een hechte groep waarin iedereen elkaar ondersteunt en inspireert om het beste uit zichzelf te halen.

Hip-hop is meer dan alleen dansen, het is een cultuur. Je zult dansen op de nieuwste beats en de meest opwindende nummers, waardoor je energie en enthousiasme naar een hoger niveau worden getild.

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze hip-hop danslessen en maak deel uit van een dynamische en levendige dansfamilie. Ontwikkel je talenten en beleef een onvergetelijk avontuur vol ritme en beweging. Let’s dance!

Er zijn twee jongensgroepen op maandag.  Eén voor 6-8 jaar en één voor 9 jaar en ouder.

Vanaf 1 april is het niet meer mogelijk om een proefles te doen omdat we al ver in de voorbereidingen zijn voor onze eindvoorstellingen en je anders alleen achter de feiten aan zou lopen. In onze laatste lesweek voor de zomervakantie kan dat weer, dat is vanaf 24 juni.

Rooster

Maandag16:00 – 16:45Hiphop Little Boys Only (6, 7 en 8 jaar)Victor
Maandag16:45 – 17:30Hiphop Boys Only (basisschool, v.a. 9 jaar)Victor

Tarieven

De boys only lessen zijn lessen van 45 minuten.
Het tarief voor deze les is €265,- voor het hele seizoen bij betaling ineens vóór 1 oktober. U heeft dan €15,- korting. Betaalt u in 2 termijnen dan wordt het €140,- in september en €140,- in januari. U kunt ook in 10 maandelijkse termijnen van €28,- betalen met automatische incasso.

FAQ

Als ik een proefles heb gedaan, kan ik dan gelijk inschrijven?

Dat kan zeker, als je een proefles kunt doen, is er ook altijd ruimte om voor dezelfde groep in te schrijven. Als de groep vol is kun je in die groep geen proefles doen.

Welke kleding draag ik bij Hiphop?

Voor Hiphop of Streetdance draag je het best kleding waar je goed en vrij in kunt bewegen, een skinny spijkerbroek is dus niet zo handig. zorg ook dat je het er niet te snel warm in krijgt, Hiphop is best intensief, dus een t-shirt is altijd goed.

Krijgen we les van een ‘juf’ of een ‘meester’?

Je wilt natuurlijk een goed voorbeeld, dus bij de jongens is de docent in principe ook een ‘jongen’!