Agenda

Hieronder tref je de activiteiten die wij organiseren naast het vaste lesprogramma.

vosseslag

26 mei 2024
14:00-19:30
De Vos Dance Studio's - Agenda - Vosseslag2024

Samen met Ronald & Mieke de Vos en hun dansschool in Alphen a/d Rijn organiseren we de “VOSSESLAG 2024”. Een dag vol gezelligheid en plezier wat begint met een leuke puzzel-wandeltocht met wat grappige spel-onderdelen waarna we vervolgens eindigen bij de dansschool voor een heerlijke BBQ en een dansje met je nieuw gemaakte dansvrienden!

De bedoeling is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken wat afwisselend rond Haarlem en Alphen a/d Rijn zal plaatsvinden. Het is een leuke familiedag, dus wil je kinderen meenemen dan kan dat uiteraard. Ook oud-leerlingen zij altijd welkom!

Geef snel op, maar uiterlijk 1 mei.
Kosten zijn €17,50/persoon, dat is uiteraard inclusief BBQ.
Opgave met onderstaande button

RESERVEREN

Theatershow 2024

22 juni 2024
19:30-21:30
De Vos Dance Studio's - Agenda - Theatershow 2024

Ook dit jaar sluiten we ons seizoen af met een geweldige theatershow in de Phil. Op zaterdag 22 en zondag 23 juni is het theater weer ‘ons huis’ en laten we zien waar onze leerlingen zo goed in zijn, plezier maken en geweldig dansen! Kaarten vanaf medio april verkrijgbaar aan de theaterkassa. Meer info volgt, hou de berichten in de gaten….

Audities seizoen 24/25

29 juni 2024
10:00-18:00 uur
De Vos Dance Studio's - Agenda - Auditie - 2024

Speciaal voor de selectiegroepen, vooropleiding en demoteams houden wij audities.
Bij de selectiegroepen ga je op een hoger niveau dansen en krijg je een combinatie van hiphop en modern met meer aandacht voor techniek. De vooropleiding is weer iets hoger qua niveau en bedoeld voor mensen die meer uit het dansen willen halen, een groter aanbod in stijl willen en wellicht willen doorstromen naar een dansopleiding op MBO of HBO niveau. De demoteams leren een choreografie om met wedstrijden mee te doen. Dat kan in hiphop en/of modern.

Zo gauw het formulier voor opgave klaar is, komt hier de link om in te schrijven, hou het dus even in de gaten!