You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...Nieuwe serie stijldansen voor beginners vanaf 6 februari...

Agenda

Activiteiten naast ons lesrooster;

 

29.11.2021 - 18.12.2021

lesrooster avond lockdown

Helaas, er zijn nieuwe maatregelen van kracht en hebben we te maken met weer een nieuwe situatie. Nu mogen we tot 17:00 uur wel open en dansen, daarna moet de dansschool dicht. De logica van maatregelen is al tijden niet te volgen, wederom wordt er van ons gevraagd om creatief te zijn.

We hebben besloten om zolang het kan en nodig is de lessen te verdelen over de tijden tot 17:00 uur en in het weekend. We hebben een nieuw rooster zodat we zoveel mogelijk lessen door kunnen laten gaan. 

rooster

Naast de andere lestijden moeten we ook binnen tijdens het wachten op je les en na afloop een mondkapje dragen en proberen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Voor iedereen van 18 en ouder geldt bovendien nog steeds de check van de QR-code. Voor ouders die kinderen brengen en halen daarom het verzoek om zoveel mogelijk buiten af te zetten en op te halen.

Jammer genoeg is de gastvrijheid die wij graag willen bieden weer ver te zoeken, maar zolang het kan proberen we op deze manier toch de lessen te blijven aanbieden.

30.11.2021

CANCELLED open-class-tuesday CANCELLED

Helaas moeten we deze lessen cancelen i.v.m. de nieuwe corona-maatregelen

Elke dinsdag leuke open lessen voor iedereen, juist ook voor mensen die geen vaste lessen willen of kunnen volgen.
Xenisa - 19:00-20:15 uur - ticket
Tahnee - 20:15-21:30 uur - ticket

Meldt je snel aan, vol=vol!

Losse les €10,-
Combideal ticket €15,-

Nog geen lid, schrijf dan in met de link

Leden reserveren met Grib app

23.12.2021 - 09.01.2022

kerstvakantie

Van donderdag 23 december tot en met zondag 9 januari is het kerstvakantie en zijn er geen reguliere danslessen.

26.03.2022

dine & dance gala

Helaas moeten we door de aangekondigde coronamaatregelen het gala verplaatsen. NIEUWE DATUM 26 MAART 2022.

Samen met onze vrienden en collega's Axel en Heleen Colijn organiseren wij een knallend feest in de grote zaal van het luxe gerenoveerde van der Valk Hotel Haarlem.
Een avondvullend dansgala, luxe 3-gangen menu uitgeserveerd aan tafel, fantastische dansdemonstraties en natuurlijk zelf lekker dansen op de muziek van DJ Ax. Reserveer snel je ticket à €67,50/persoon voor deze onvergetelijke avond! (vergeet niet voor ieder persoon apart een reservering te maken)

Tickets