You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.... zaterdag 13 april vrijdansen met workshop 'Stijl & Techniek' ....

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


Voor het volgend seizoen hebben we de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

 • Minikids 4-6 jaar (basisschool groep 1,2,3)
  les op maandag
 • Kids van 7-10 jaar (basisschool groep 4,5,6)
  lessen op maandag, dinsdag en donderdag
 • Teens van 10-13 jaar (groep 7,8 en brugklas)
  lessen op maandag, dinsdag en donderdag
 • 13+, minimaal 13 jaar
  lessen op maandag, dinsdag en donderdag
 • 16+, minimaal 16 jaar
  les op dinsdag
 • volwassenen
  les op maandag en dinsdag
 • speciale jongens-groepen (Boyz Only)
  lessen op maandag

Kijk op het lesrooster voor de juiste tijden, en schrijf in!


EXTRA LESSEN KIDS/TEENS/14+

Op dit moment is het niet meer mogelijk in te stappen op lopende cursussen. Na onze eindvoorstelling hebben we nog 4 extra lessen voor iedereen die nog even wil verder dansen of nog voor de zomer juist één van onze lessen wil uitproberen. Het zijn 4 lessen op woensdag 5 en 12 juni en op vrijdag 7 en 14 juni die je als serie of los kunt volgen. De lessen worden gegeven door 4 verschillende docenten uit ons team.

Voor 4 lessen betaal je €30,-. Een losse les kost €10,-

inschrijven gaat met het inschrijfformulier.


EXTRA LESSEN VOOR VOLWASSENEN (18+)

In verband met de regelmatige aanvragen hiervoor, starten we vanaf dinsdag 9 april nog een extra serie lessen voor volwassenen (18+). Dit is dan iedere dinsdag van 19:00-20:00 uur tot 11 juni m.u.v. 23 en 30 april i.v.m. meivakantie.

De serie kost €80,- inclusief inschrijfkosten. Je kunt de lessen ook los volgen, dan betaal je eenmalig €12,50 inschrijfkosten en €10,- per les.

Als je erbij wilt zijn, vul dan even het inschrijfformulier in. Als je eerst een proefles wilt doen, vermeld dat dan bij de opmerkingen. (proefles kost €10,-)TARIEVEN (seizoen 2018/2019)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Minikids en kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 1 en 2 juni 2019. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl