You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.... zaterdag 9 februari vrijdansen ....

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


Voor het volgend seizoen hebben we de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

 • Minikids 4-6 jaar (basisschool groep 1,2,3)
  les op maandag
 • Kids van 7-10 jaar (basisschool groep 4,5,6)
  lessen op maandag, dinsdag en donderdag
 • Teens van 10-13 jaar (groep 7,8 en brugklas)
  lessen op maandag, dinsdag en donderdag
 • 13+, minimaal 13 jaar
  lessen op maandag, dinsdag en donderdag
 • 16+, minimaal 16 jaar
  les op dinsdag
 • volwassenen
  les op maandag en dinsdag
 • speciale jongens-groepen (Boyz Only)
  lessen op maandag

Kijk op het lesrooster voor de juiste tijden, en schrijf in!


PROEFLES

De OPEN-LES-WEEK is nu voorbij, maar dat betekent niet dat je geen proefles meer zou kunnen doen. Voor de lessen die niet vol zijn kun je nog een een les proberen. De proefles kost €10,- te betalen voor aanvang, bij inschrijving voor de cursus verrekenen we dit bedrag met het (restant) cursusgeld zodat je uiteindelijk niets extra betaalt. Geef je op door het inschrijfformulier op de site in te vullen en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst. Wil je zeker zijn van je plekje dan kun je natuurlijk ook meteen definitief inschrijven.


TARIEVEN (seizoen 2018/2019)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Minikids en kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 1 en 2 juni 2019. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl