You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....14 april, vrijdansen thema-avond Rock'n'Roll....

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


We hebben de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

  • Minikids 4-6 jaar (basisschool groep 1,2,3)
  • Kids van 7-10 jaar (basisschool groep 4,5,6)
  • Teens van 10-13 jaar (groep 7,8 en brugklas)
  • 13-15 jr 
  • 16+
  • volwassenen
  • speciale jongens-groepen (Boyz Only)

Kijk op het lesrooster voor Haarlem of Velserbroek voor de juiste tijden, en schrijf in!


INSTAPMOGELIJKHEDEN JANUARI

Op bijna alle streetdance, hiphop, breakdance en modern lessen kun je in januari prima instromen, ook hier kun je eventueel een proefles doen. De proefles kost €10,- wat we bij inschrijving weer verrekenen met het te betalen cursusgeld waardoor je uiteindelijk niets extra betaalt. Je moet daar wel even voor opgeven, vul het inschrijfformulier in en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen.


TARIEVEN (seizoen 2017/2018)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 9 en 10 juni 2018. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 1 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl