You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....9 en 10 juni theatershow 'POPART' in Stadsschouwburg...koop nu de laatste kaarten op theater-haarlem.nl.....

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


Extra lessen na de voorstelling

Op maandag 18 en 25 juni en 2 juli doen we na onze voorstellingen nog een drietal extra lessen voor iedereen die niet kan stoppen met dansen. Ook een goede gelegenheid om alvast lessen uit te proberen voor iedereen die nog niet eerder bij ons heeft gedanst en niet wil wachten tot september. Het is verdeeld in twee groepen, van 17:00-18:00 uur voor kids en teens (basisschool) en van 18:00-19:00 uur voor 12+ (middelbare school). De les wordt gegeven door Kirsten. Het kost €7,50 voor een losse les of €20,- voor 3x. Inschrijven kan via het dit formulier.


Voor het volgend seizoen hebben we de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

  • Minikids 4-6 jaar (basisschool groep 1,2,3)
  • Kids van 7-10 jaar (basisschool groep 4,5,6)
  • Teens van 10-13 jaar (groep 7,8 en brugklas)
  • 13-15 jr 
  • 16+
  • volwassenen
  • speciale jongens-groepen (Boyz Only)

Kijk op het lesrooster voor Haarlem of Velserbroek voor de juiste tijden, en schrijf in!

Vanaf vrijdag 14 september starten we weer met het nieuwe dansseizoen. De eerste lesweek is de OPEN-LES-WEEK en in deze week kun je volgens het rooster vrijblijvend verschillende lessen uitproberen. Geef je op door het inschrijfformulier op de site in te vullen en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst. Wil je zeker zijn van je plekje dan kun je natuurlijk ook definitief inschrijven.


TARIEVEN (seizoen 2018/2019)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Minikids en kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 1 en 2 juni 2019. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 1 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl