You Tube kanaal De Vos Dancestudios

....8 juli SLOTBAL (stijldans) ......

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


We hebben de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

  • Minikids 4-6 jaar (basisschool groep 1,2,3)
  • Kids van 7-10 jaar (basisschool groep 4,5,6)
  • Teens van 10-13 jaar (groep 7,8 en brugklas)
  • 13-15 jr 
  • 16+
  • volwassenen
  • speciale jongens-groepen (Boyz Only)

Kijk op het lesrooster voor Haarlem of Velserbroek voor de juiste tijden, en schrijf in!


EXTRA LOSSE LESSEN IN JUNI

Op 12 juni starten we nog een losse serie lessen hiphop/streetdance voor iedereen die alvast wat lessen willen uitproberen of nog even lekker wil bewegen tot aan de zomer.
Het zijn 4 lessen, 2 lessen met Tyrone en 2 met Eva die je eventueel ook los kunt volgen; 

  • maandag 16:30-17:30 uur - kids van 7-11 jaar (basisschool)
  • maandag 17:30-18:30 uur - tieners van 12 en ouder (middelbare school)
  • maandag 19:30-20:30 uur - volwassenen

Kosten voor deze lessen;
4 lessen - €30,-
2 lessen - €17,50
1 les - €10,-

inschrijven voor deze lessen via formulier op de site.


PROEFLES NIEUW SEIZOEN

Vanaf 15 september starten we het seizoen 2017/2018 met de Open-Les-Week. Je kunt dan gratis een proefles doen in de les(sen) die je zou willen volgen (zie lesrooster). Je moet daar wel even voor opgeven, vul het inschrijfformulier in en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen.


TARIEVEN (seizoen 2017/2018)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 9 en 10 juni 2018. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 1 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl