You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...t/m 28 april zijn wij dicht i.v.m. de corona crisis....

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


SEIZOEN 2019/2020

Voor het volgend seizoen hebben we de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

Kijk op het lesrooster voor de juiste tijden, en schrijf in!


PROEFLES

Januari is een goed instapmoment, dan kan, mits ruimte in de groep, iedereen een proefles doen. De proefles kost €10,- te betalen voor aanvang wat we verrekenen met het cursusgeld als je inschrijft, zodat je uiteindelijk niets extra betaalt Schrijf in met het inschrijfformulier en vermeld bij opmerking dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst.


TARIEVEN (seizoen 2019/2020)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Minikids en kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2020. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl