You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...vanaf 4 september OPEN-LES-WEEK, geef snel op voor een proefles....

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


SEIZOEN 2020/2021

Voor het volgend seizoen hebben we de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

Kijk op het lesrooster voor de juiste tijden, en schrijf in!


PROEFLES

Met het nieuwe seizoen starten we met de OPEN-LES-WEEK. Tijdens deze eerste lesweek vanaf vrijdag 4 september kunnen nieuwe leerlingen vrijblijvend een proefles doen bij de les(sen) naar keuze. Alle lessen gaan volgens het normale lesrooster. Opgave voor een proefles is verplicht, vul het inschrijfformulier in, dan zetten we je op de gastenlijst. Is de les van jouw keuze vol, stuur dan mail met je naam, geboortedatum en de les van je keuze en we zetten je op de wachtlijst.
Vanaf 18 september geldt voor alle lessen dat je nog een proefles kunt doen mits ruimte in de betreffende groep, de proefles kost vanaf dat moment €10,-.


TARIEVEN (seizoen 2020/2021)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Minikids en kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur.

Les van 45 minuten;  
€ 245,- of in 2 termijnen van € 130,- in september en januari.  

Les van 1 uur (<21 jaar); 
€295,- of in 2 termijnen van € 155,- in september en januari.

Les van 1 uur (volwassenen >20 jr) ;
€335,- of in 2 termijnen van €175,- in september en januari. 
Knipkaart 10x €120,- knipkaart 5x €60,- losse les €13,50 
Bij losse lessen of knipkaarten is er extra inschrijfgeld €20,-

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Let op, kids, boys only en breakdance beginnerslessen zijn lessen van 45 minuten, alle andere reguliere lessen duren 60 minuten. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en het ledenportaal.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2021. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


LOSSE LESSEN

Voor komend seizoen hebben we naast de reguliere lessen ook een aanbod met losse lessen van leuke top-docenten.
Eén keer in de maand, steeds op de eerste dinsdag, hebben we Open-Class-Tuesday met Refaja. Iedere vrijdag Open-Class-Friday met Sascha en anderen. Via de app en ons ledenportaal kun je deze lessen reserveren. ben je nog geen lid, ga dan naar agenda en klik op het formulier van de les die je wilt doen om op te geven.


JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl