You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....9 december vrijdansen met workshop.....23 december Kerstgala.....

Dansles //

Salsa & Salsa Cubana


Salsa LA-Style

Salsa, een trend van deze tijd zit als dans in onze stijldanscursussen, maar is er ook als aparte cursus voor de specialisten. Lekker de voetjes van de vloer op tropische klanken. Als we het over Salsa hebben kun je grofweg 2 stijlen onderscheiden, Salsa (LA-style) en Cubaanse Salsa. Voor beide stijlen kun je bij ons terecht.

In onze studio in Velserbroek zijn we vanaf 31 maart 2014 gestart met Salsa (LA-style). De lessen worden verzorgd door Annetje Riel, één van de pioniers van Salsa in Nederland. Zij is al heel lang actief in de 'Salsa-scene' en is op de hoogte van alle "ins en outs", kortom kwaliteit gewaarborgd!

Maandag 19:30-20:30 uur - Salsa beginners 1
Maandag 20:30-21:30 uur - Salsa beginners 2 & 3 (enige ervaring)

Blokken van 10 lessen voor € 100,- per persoon. Bij opgave koppel €190,-

Vanaf 8 januari start weer een nieuw blok voor beginners. De 1e les kun je eventueel als proefles doen. Stuur een mail met je naam, geboortedatum en telefoonnummer en welke les (dag, tijd, en studio) je wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst.


Bachata

Op maandag 4, 11 en 18 december van 20:00-21:30 uur doen we in de studio in Velserbroek een minicursus Bachata. Bij alle Salsafeesten wordt Salsa afgewisseld door Bachata, dus een must om ook deze dans onder de knie te krijgen. Cursus kost €45,- per persoon, opgave met formulier.


Cubaanse Salsa

De lessen in Salsa Cubana  zijn op donderdag en vrijdag in Haarlem, en worden verzorgd door Salsa-dansschool 'Sabor de Cuba'. De dansleraar is Jose Luis Pelayo uit Havana, Cuba. Een professionele danser die zich heeft gespecialiseerd in diverse traditionele Cubaanse dansstijlen. Zijn kennis en de liefde voor de dans maakt dat zijn danslessen, gepassioneerd en uniek zijn. José biedt zijn cursisten meer dan alleen Salsa Cubana, maar laat ze kennis maken met de diverse cubaanse dansstijlen. José danst met cool footwork,veelzijdig, stijlvol, elegant en beschikt over een groot repertoire aan danspatronen. Smooth body movement of iets moois met elegant uit de Salsa Cubana, Rumba, Son en Afro heel subtiel en tegelijk uiterst krachtig. Hij creëert een aangename sfeer die voelt als een vakantie op Cuba.

Meer info: www.sabordecuba.nl , info@sabordecuba.nl of 0634487256. Inschrijven voor de lessen op donderdag & vrijdag in Haarlem via info@sabordecuba.nl

Donderdag 20:00-21:00 Salsa Cubana (beginners 1)
Donderdag 21:00-22:00 Salsa Cubana (beginners 2, enige salsa ervaring, maakt niet uit welke stijl)
Vrijdag 20:00-21:00 Salsa Cubana (semigevordeden)
Vrijdag 21:00-22:00 Salsa/Son Cubana & Rueda de Casino (gevorderden)

Start nieuwe cursus 16 november.

Blokken van 10 lessen voor € 100,- per persoon.


Salsa Lady Styling

Dan is er ook nog een mogelijkheid voor dames om een cursus lady styling te volgen, deze is op dinsdagavond om 21:00 uur in de studio in Haarlem. De les wordt gegeven door Csilla Horvai. Start nieuwe serie 20 september.