You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...geef snel op voor de losse zomerlessen, check onze insta-stories @devosdancestudios....

Dansles //

Salsa & Bachata


Salsa LA-Style

Salsa, een trend van deze tijd zit als dans in onze stijldanscursussen, maar is er ook als aparte cursus voor de specialisten. Lekker de voetjes van de vloer op tropische klanken. Als we het over Salsa hebben kun je grofweg 2 stijlen onderscheiden, Salsa (LA-style) en Cubaanse Salsa. Voor beide stijlen kun je bij ons terecht.

De lessen Salsa (LA-style) worden verzorgd door Sederick Short samen met Annetje Riel, één van de pioniers van Salsa in Nederland. Zij is al heel lang actief in de 'Salsa-scene' en is op de hoogte van alle "ins en outs", kortom kwaliteit gewaarborgd! 

Les op maandag en woensdag, programma binnenkort online

Blokken van 10 lessen voor € 105,- per persoon. Cubaanse Salsa

De lessen in Salsa Cubana  zijn op donderdag en vrijdag in Haarlem, en worden verzorgd door Salsa-dansschool 'Sabor de Cuba'. De dansleraar is Jose Luis Pelayo uit Havana, Cuba. Een professionele danser die zich heeft gespecialiseerd in diverse traditionele Cubaanse dansstijlen. Zijn kennis en de liefde voor de dans maakt dat zijn danslessen, gepassioneerd en uniek zijn. José biedt zijn cursisten meer dan alleen Salsa Cubana, maar laat ze kennis maken met de diverse cubaanse dansstijlen. José danst met cool footwork,veelzijdig, stijlvol, elegant en beschikt over een groot repertoire aan danspatronen. Smooth body movement of iets moois met elegant uit de Salsa Cubana, Rumba, Son en Afro heel subtiel en tegelijk uiterst krachtig. Hij creëert een aangename sfeer die voelt als een vakantie op Cuba.

Meer info: www.sabordecuba.nl , info@sabordecuba.nl of 0634487256. Inschrijven voor de lessen op donderdag & vrijdag in Haarlem via info@sabordecuba.nl

Programma voor seizoen 20/21 binnenkort online


Bachata

Bachata is één van de dansvormen die naast Salsa op de Salsa feesten gedanst wordt, een leuke, iets rustigere dansvorm.
Een nieuw blok met lessen start waarschijnlijk eind november/december, houd de informatie in de gaten.


Kizomba

Nieuw in onze dansschool als aanvulling op het toch al ruime aanbod aan verschillende danssoorten....vanaf donderdag 27 februari starten er lessen in Kizomba. Deze lessen worden verzorgd door Olga & Kevin van O&K Connection. klik hier


Salsa Lady Styling

Dan is er ook nog een mogelijkheid voor dames om een cursus lady styling te volgen, deze is op dinsdagavond om 20:00 uur in de studio in Haarlem. De les wordt gegeven door Csilla Horvai. Start nieuwe serie 10 september.