Salsa LA-Style/Bachata

Salsa, een trend van deze tijd zit als dans in onze stijldanscursussen, maar is er ook als aparte cursus voor de specialisten. Lekker de voetjes van de vloer op tropische klanken. Als we het over Salsa hebben kun je grofweg 2 stijlen onderscheiden, Salsa (LA-style) en Cubaanse Salsa. Voor beide stijlen kun je bij ons terecht.

De Salsa LA-style lessen worden gecombineerd met Bachata, een dans die op dit moment op alle Salsafeestjes ook gedanst wordt.

De lessen van seizoen 23/24 starten vanaf maandag 11 september. De eerste lesweek is gelijk OPEN-LES-WEEK waarin je allerlei lessen kunt uitproberen met een proefles. In deze week is de proefles vrijblijvend. Daarna kun je als er nog ruimte is evengoed nog een proefles doen, maar dan kost het €10,-, bij inschrijving verrekenen we dat weer met het (restant) lesgeld.
Druk op de knop ‘proefles’ en vul het formulier in, dan kom je direct op de gastenlijst te staan. Wil je zeker zijn van je plek, dan kun je natuurlijk ook gelijk inschrijven!

Rooster

Maandag19:40 – 20:30Salsa LA/Bachata beginners 1Stephen
Maandag20:30 – 21:20Salsa LA/Bachata intermediateStephen
Maandag21:20 – 22:10Salsa LA/Bachata beginners 2Stephen

Tarieven

Voor de Salsalessen werken we met blokken van 10 lessen voor €110,- per persoon

FAQ

Kan ik eerste een proefles doen voordat ik inschrijf?

Ja hoor, dat kan altijd. Het is wel afhankelijk van hoever we zijn in het blok van 10 lessen en welke ervaring je hebt. Als we bijvoorbeeld in les 6 zitten van het blok, dan is een proefles zonder dat je ervaring hebt niet zinvol en kun je beter even wachten tot er een nieuw blok start.

Kan ik ook alleen opgeven of moet het met een partner?

Met een partner heb je de garantie dat je ook de cursus kunt volgen, zonder partner is het afhankelijk van de verhouding dames en heren. Maar een proefles doen kan altijd.

Welke schoenen moet ik aan?

Draag schoenen waar je comfortabel op kan bewegen. Schoenen met veel grip is misschien niet handig, maar het is een kwestie van wat verschillen uitproberen, dan vind je uiteindelijk de schoenen die het beste werkt.