You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...vanaf 4 september OPEN-LES-WEEK, geef snel op voor een proefles....

Dansles //

Salsa & Bachata


Salsa LA-Style

Salsa, een trend van deze tijd zit als dans in onze stijldanscursussen, maar is er ook als aparte cursus voor de specialisten. Lekker de voetjes van de vloer op tropische klanken. Als we het over Salsa hebben kun je grofweg 2 stijlen onderscheiden, Salsa (LA-style) en Cubaanse Salsa. Voor beide stijlen kun je bij ons terecht.

De lessen Salsa (LA-style) en Bachata worden verzorgd door Sederick Short samen met Annetje Riel, één van de pioniers van Salsa in Nederland. Zij is al heel lang actief in de 'Salsa-scene' en is op de hoogte van alle "ins en outs", kortom kwaliteit gewaarborgd! 

Op maandag 7 en woensdag 9 september starten we de lessen en kun je vrijblijvend de eerste les als proefles meedoen. Klik op deze link en geef op. Kom je als paar, dan graag beide personen opgeven.
Vanaf 18 september geldt voor alle lessen dat je nog een proefles kunt doen mits ruimte in de betreffende groep, de proefles kost vanaf dat moment €10,-.

Rooster vanaf 7 september;
Maandag 20:00-21:00 uur - Beginners 3/Intermediate
Maandag 21:00-22:00 uur - Beginners 2
Woensdag 20:30-21:30 uur - Beginners 1

Blokken van 10 lessen voor € 105,- per persoon. 


Inschrijven

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal. Kom je als paar, dan graag beide personen opgeven.Cubaanse Salsa

De lessen in Salsa Cubana  zijn op donderdag en vrijdag in Haarlem, en worden verzorgd door Salsa-dansschool 'Sabor de Cuba'. De dansleraar is Jose Luis Pelayo uit Havana, Cuba. Een professionele danser die zich heeft gespecialiseerd in diverse traditionele Cubaanse dansstijlen. Zijn kennis en de liefde voor de dans maakt dat zijn danslessen, gepassioneerd en uniek zijn. José biedt zijn cursisten meer dan alleen Salsa Cubana, maar laat ze kennis maken met de diverse cubaanse dansstijlen. José danst met cool footwork,veelzijdig, stijlvol, elegant en beschikt over een groot repertoire aan danspatronen. Smooth body movement of iets moois met elegant uit de Salsa Cubana, Rumba, Son en Afro heel subtiel en tegelijk uiterst krachtig. Hij creëert een aangename sfeer die voelt als een vakantie op Cuba.

Meer info: www.sabordecuba.nl , info@sabordecuba.nl of 0634487256. Inschrijven voor de lessen op dinsdag en donderdag in Haarlem via info@sabordecuba.nl

Beginners - dinsdag 20:10-21:10
Semigevorderd 1 - dinsdag 21:10-22:10
Semigevorderd 2 - donderdag 20:10-21:10
Gevorderd - donderdag 21:10-22:10


Bachata

Bachata is één van de dansvormen die naast Salsa op de Salsa feesten gedanst wordt, een leuke, iets rustigere dansvorm.
Een nieuw blok met lessen start vanaf 9 september op woensdagavond van 21:30-22:30 uur.

Blokken van 10 lessen voor € 105,- per persoon.


Inschrijven 

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal. Kom je als paar, dan graag beide personen opgeven.


Salsa Solo Ladystyling

Naast de koppel danslessen in Salsa is er ook een les voor solo ladystyling, deze is op donderdagavond om 21:00 uur en wordt verzorgd door Csilla Horvai.
Inschrijven kan met het formulier op de site.