You Tube kanaal De Vos Dancestudios

. . . 1 april Latin Saturday, 15 april Danscafé . . .

Dansles //

Salsa & Bachata


Salsa LA-Style

Salsa, een trend van deze tijd zit als dans in onze stijldanscursussen, maar is er ook als aparte cursus voor de specialisten. Lekker de voetjes van de vloer op tropische klanken. Als we het over Salsa hebben kun je grofweg 2 stijlen onderscheiden, Salsa (LA-style) en Cubaanse Salsa. Voor beide stijlen kun je bij ons terecht.

Rooster vanaf 20 februari;

Maandag 19:40-20:30 uur - Salsa/Bachata int. (ongeveer 30 lessen ervaring)
Maandag 20:30-21:20 uur - Salsa/Bachata beginners 3 (minimaal 15 lessen ervaring)
Maandag 21:20-22:10 uur - Salsa/Bachata beginners 2 (enige ervaring)

Vanaf 7 maart;

Dinsdag 20:30-21:20 uur - Salsa/Bachata beginners 1 (geen ervaring)

Blokken van 10 lessen voor € 105,- per persoon


Inschrijven

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en het ledenportaal. Kom je als paar, dan graag beide personen opgeven. Wil je eerst een proefles doen, druk dan op de knop 'proefles' (ook dan als paar graag voor beide personen aanmelden)


Cubaanse Salsa

De lessen in Salsa Cubana  zijn op donderdag en vrijdag in Haarlem, en worden verzorgd door Salsa-dansschool 'Sabor de Cuba'. De dansleraar is Jose Luis Pelayo uit Havana, Cuba. Een professionele danser die zich heeft gespecialiseerd in diverse traditionele Cubaanse dansstijlen. Zijn kennis en de liefde voor de dans maakt dat zijn danslessen, gepassioneerd en uniek zijn. José biedt zijn cursisten meer dan alleen Salsa Cubana, maar laat ze kennis maken met de diverse cubaanse dansstijlen. José danst met cool footwork,veelzijdig, stijlvol, elegant en beschikt over een groot repertoire aan danspatronen. Smooth body movement of iets moois met elegant uit de Salsa Cubana, Rumba, Son en Afro heel subtiel en tegelijk uiterst krachtig. Hij creëert een aangename sfeer die voelt als een vakantie op Cuba.

Meer info: www.sabordecuba.nl , info@sabordecuba.nl of 0634487256. Inschrijven voor de lessen op woensdag en donderdag in Haarlem via info@sabordecuba.nl

Beginners 1 - donderdag 20:10 uur
Beginners 2 - donderdag 21:10 uur
Semigevorderd - woensdag 20:30 uur
Gevorderd - vrijdag 20:30 uur


Bachata

Bachata is één van de dansvormen die naast Salsa op de Salsa feesten gedanst wordt, een leuke, iets rustigere dansvorm.
Voor komend seizoen wordt deze dansvorm gecombineerd met de lessen Salsa LA-style op maandagavond.

Salsa Solo Ladystyling

Op dit moment staat de ladystyling niet op het programma. Zo gauw de lessen weer doorgaan komt het terug op het rooster.