You Tube kanaal De Vos Dancestudios

....  22 december Salsafeest X-mas Edition en zondag 23 december Kerstgala (stijldansen)  ....

Dansles //

Salsa & Salsa Cubana


Salsa LA-Style

Salsa, een trend van deze tijd zit als dans in onze stijldanscursussen, maar is er ook als aparte cursus voor de specialisten. Lekker de voetjes van de vloer op tropische klanken. Als we het over Salsa hebben kun je grofweg 2 stijlen onderscheiden, Salsa (LA-style) en Cubaanse Salsa. Voor beide stijlen kun je bij ons terecht.

De lessen Salsa (LA-style) worden verzorgd door Annetje Riel, één van de pioniers van Salsa in Nederland. Zij is al heel lang actief in de 'Salsa-scene' en is op de hoogte van alle "ins en outs", kortom kwaliteit gewaarborgd! 

Maandag 20:00-21:00 uur - Salsa intermediate
Maandag 21:00-22:00 uur - Salsa beginners 2
Woensdag 20:30-21:30 uur - Salsa beginners 1

Blokken van 10 lessen voor € 100,- per persoon. 

Vanaf woensdag 9 januari 2019 start weer een nieuw blok voor beginners 1. De 1e les kun je eventueel als proefles doen. Stuur een mail met je naam, geboortedatum en telefoonnummer en welke les (dag, tijd, en studio) je wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst.


Cubaanse Salsa

De lessen in Salsa Cubana  zijn op donderdag en vrijdag in Haarlem, en worden verzorgd door Salsa-dansschool 'Sabor de Cuba'. De dansleraar is Jose Luis Pelayo uit Havana, Cuba. Een professionele danser die zich heeft gespecialiseerd in diverse traditionele Cubaanse dansstijlen. Zijn kennis en de liefde voor de dans maakt dat zijn danslessen, gepassioneerd en uniek zijn. José biedt zijn cursisten meer dan alleen Salsa Cubana, maar laat ze kennis maken met de diverse cubaanse dansstijlen. José danst met cool footwork,veelzijdig, stijlvol, elegant en beschikt over een groot repertoire aan danspatronen. Smooth body movement of iets moois met elegant uit de Salsa Cubana, Rumba, Son en Afro heel subtiel en tegelijk uiterst krachtig. Hij creëert een aangename sfeer die voelt als een vakantie op Cuba.

Meer info: www.sabordecuba.nl , info@sabordecuba.nl of 0634487256. Inschrijven voor de lessen op donderdag & vrijdag in Haarlem via info@sabordecuba.nl

Donderdag 20:10-21:10 Salsa Cubana (beginners 1)
Donderdag 21:10-22:10 Salsa Cubana (beginners 2, enige salsa ervaring, maakt niet uit welke stijl)
Vrijdag 20:10-21:10 Salsa Cubana (semigevordeden)
Vrijdag 21:10-22:10 Salsa/Son Cubana & Rueda de Casino (gevorderden)

Proefles en start nieuwe cursus vanaf 15 & 23 november.

Blokken van 10 lessen voor € 100,- per persoon.


Bachata

Bachata is één van de dansvormen die naast Salsa op de Salsa feesten gedanst wordt, een leuke, iets rustigere dansvorm.
hiervoor doen we een korte drieweekse cursus op maandag 3, 10 en 17 december 2018.
Gevorderd om 20:00 uur en beginners om 21:00 uur.

3 lessen voor €30,- per persoon.


Salsa Lady Styling

Dan is er ook nog een mogelijkheid voor dames om een cursus lady styling te volgen, deze is op dinsdagavond om 21:00 uur in de studio in Haarlem. De les wordt gegeven door Csilla Horvai. Start nieuwe serie 18 september.