You Tube kanaal De Vos Dancestudios

....Zaterdag 2 november "Salsa Saturday", zaterdag 9 november vrij-stijldansen....

Dansles //

Stijldans


Met de (stijl)danscursussen leren we een mix van ballroom & latin dansen, waaronder de foxtrot, wals, cha cha, salsa en jive.

Voor beginners werken we in 2 blokken, het eerste van september t/m december waarin we de foxtrot, wals, cha cha en jive doen en het tweede vanaf januari waar deze dansen worden aangevuld met salsa, rumba en tango. Wij hebben zowel voor jongeren als volwassenen en singles cursussen.

Voor deze lessen geef je in principe op met partner. Heb je geen partner dan kunnen wij wellicht bemiddelen in het vinden van een danspartner. Voor de beginnersgroep op vrijdag kan je ook als single inschrijven. Naast de reguliere lessen kun je techniek lessen volgen om eventueel ook met wedstrijden mee te doen. 

Vanaf vrijdag 20 september starten we weer met het nieuwe dansseizoen voor de stijldanslessen. Tijdens de eerste lesweek kun je volgens het rooster vrijblijvend een les uitproberen. Geef je op door het inschrijfformulier op de site in te vullen en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst. Wil je zeker zijn van je plekje dan kun je natuurlijk ook definitief inschrijven.

In januari 2020 starten we nog een nieuwe beginnerscursus, info volgt.


HET LESROOSTER VOOR  2019/2020;

Beginners:            vrijdag 19:30 uur 
                               maandag 20:40 uur 
                               woensdag 21:10 uur (start januari 2020)

Level 2                   vrijdag 21:10 uur    
                               zondag 19:30 uur 

Level 3                   vrijdag 20:30 uur 

Level 3/4               woensdag 20:30 uur  

Level 4                   zondag 20:40 uur 
                               dinsdag 20:00 uur 

Level 5                   dinsdag 20:40 uur
       

TARIEF (seizoen 2019/2020)

De 1e blok van de beginnerscursus bestaat uit 13 lesweken en kost €135,- per persoon, het 2e blok vanaf januari heeft 14 lessen en kost €150,-. Je kunt hiervoor ook in één keer voor het hele seizoen inschrijven en betalen, dan heb je €15,- korting en wordt het dus €270,-.

Voor de overige gevorderde groepen is het lesgeld €270,- bij betaling ineens vóór 1 oktober. Betaal je in termijnen dan is het 3x €95,- per periode van 9 lesweken.


INSCHRIJVEN

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.


PRIVÉLESSEN

Privélessen gaan op afspraak waarin je zelf kunt bepalen wat je wilt doen, en daarmee ook zelf het tempo bepaalt. Ideaal voor bijvoorbeeld de openingsdans van de bruiloft of voor wedstrijd dansers... Privélessen in kleine of grote groepen behoort ook tot de mogelijkheden, evenals (eenmalige) lessen voor bijvoorbeeld 'bedrijfs-uitjes', vrijgezellenfeestjes etc., bij ons of op locatie.

Privélessen kosten €70,- per paar per lesuur (55 min.) Tarieven voor privéles met groepen op aanvraag. Voor de openingsdans bieden we ook een speciaal pakket, zie weddingdance