You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....14 april, vrijdansen thema-avond Rock'n'Roll....

Dansles //

Stijldans


Met de (stijl)danscursussen leren we een mix van ballroom & latin dansen, waaronder de foxtrot, wals, cha cha, salsa en jive. Wij hebben zowel voor jongeren als volwassenen en singles cursussen. Na 3e jaars kun je kiezen voor niveau intermediate of advanced. Voor deze lessen geef je in principe op met partner. Heb je geen partner dan kunnen wij wellicht bemiddelen in het vinden van een danspartner. Voor de beginnersgroep op vrijdag kan je ook als single inschrijven. Naast de reguliere lessen kun je techniek lessen volgen om eventueel ook met wedstrijden mee te doen. Speciaal voor tieners hebben we een solo stijldansles zonder partner (zie onder).

HET LESROOSTER VOOR  2017/2018;

1e jaars:                vrijdag 19:30 uur (Haarlem)
                               zondag 19:20 uur (Haarlem)
                               maandag 20:40 uur (Haarlem) - 22 jan. 2018

2e jaars                 zondag 21:20 uur (Haarlem)
                               woensdag 20:30 uur (Velserbroek)

3e jaars                 vrijdag 20:40 uur (Haarlem)

intermediate 4+  vrijdag 21:20 uur (Haarlem)     
                               zondag 20:30 uur (Haarlem)
                               dinsdag 20:00 uur (Haarlem)

advanced 5+        dinsdag 20:40 uur (Haarlem)
       


NIEUWE CURSUSSEN EN INSTAPMOGELIJKHEDEN JANUARI

In januari starten er weer nieuwe lessen. Op maandag 8 januari start een nieuwe serie salsa beginners 1 in de studio in Velserbroek, vanaf maandag 22 januari is er ook weer een nieuwe cursus stijldansen voor beginners in de studio in Haarlem, in beide gevallen kun je de eerste les als proefles meedoen. Vul het inschrijfformulier in en vermeld bij opmerkingen dat je eerst een proefles wilt doen.


SOLO STIJLDANSEN VANAF 10 JAAR

Nieuw dit jaar zijn de solo-stijldanslessen. Je leert o.a. de Cha Cha, Jive en Salsa, daarna komen er ook andere dansen bij. Je danst dus solo, je hebt geen partner nodig! Tevens leren we een groeps routine om aan het einde van het seizoen met de theatervoorstelling mee te doen. Ook zijn er ook mogelijkheden om aan wedstrijden mee te doen.

Deze les is op maandag van 18:30-19:15 uur. Wil je eerst een proefles doen, geef dan via e-mail op met naam, geboortedatum en telefoon nummer.


TARIEF (seizoen 2017/2018)

Betaal je voor het hele seizoen (27 lesweken) ineens, dan kost het € 255,- per persoon. Je kunt ook in termijnen per periode van 9 lessen betalen, dan kost het €90,- per persoon. 

De beginnerscursus die in januari start bestaat uit 20 lesweken en kost €210,- per persoon. 

De solo stijldans les duurt 45 minuten. Het kost voor een heel seizoen €235,-, bij betaling ineens voor 1 oktober, in 2 termijnen; €125,- in september en €125,- in januari.


INSCHRIJVEN
Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.


PRIVÉLESSEN

Privélessen gaan op afspraak waarin je zelf kunt bepalen wat je wilt doen, en daarmee ook zelf het tempo bepaalt. Ideaal voor bijvoorbeeld de openingsdans van de bruiloft of voor wedstrijd dansers... Privélessen in kleine of grote groepen behoort ook tot de mogelijkheden, evenals (eenmalige) lessen voor bijvoorbeeld 'bedrijfs-uitjes', vrijgezellenfeestjes etc., bij ons of op locatie.

Privélessen kosten €70,- per paar per lesuur (55 min.) Tarieven voor privéles met groepen op aanvraag.