You Tube kanaal De Vos Dancestudios

. . . 1 april Latin Saturday, 15 april Danscafé . . .

Dansles //

Stijldans


Met de (stijl)danscursussen leren we een mix van ballroom & latin dansen, waaronder de foxtrot, wals, cha cha, salsa en jive.

Voor beginners werken we in 2 blokken, het eerste van september t/m december waarin we de foxtrot, wals, cha cha en jive doen en het tweede vanaf januari waar deze dansen worden aangevuld met salsa en tango.  Op maandag 16 januari starten we een nieuw 1e blok beginners.

Voor deze lessen geef je in principe op met partner. Heb je geen partner dan kunnen wij wellicht bemiddelen in het vinden van een danspartner. Naast de reguliere lessen kun je techniek lessen volgen om eventueel ook met wedstrijden mee te doen. 

Het zijn lessen van 70 minuten (incl. 10 min. pauze). Het tarief is inclusief pauzedrankje (Hollandse bar)
Nieuwe stijldans lessen starten vanaf maandag 16 januari. Nieuwe leerlingen kunnen de eerste les een proefles doen, reserveren met het proeflesformulier. (wel voor beide personen apart aanmelden)


HET LESROOSTER VOOR  2022/2023;

Beginners:            zondag 19:15 uur 
                               maandag 20:30 uur (vanaf 16/1 nieuw blok)

Level 2                   woensdag 20:30 uur

Level 3                   vrijdag 20:00 uur

Level 4                   vrijdag 21:15 uur
                               zondag 20:30 uur

Level 5                  dinsdag 20:30 uur


       

TARIEF (seizoen 2022/2023)

De 1e blok van de beginnerscursus bestaat uit 12 lesweken inclusief pauzedrankje en kost €170,- per persoon, Het 2e blok start in januari. 

Voor de overige gevorderde groepen is het lesgeld €335,- bij betaling ineens vóór 1 oktober. Betaal je in termijnen dan is het 3x €116,67 te betalen in september, december en februari.


PROEFLES

Voor nieuwe leerlingen is er de mogelijkheid om de eerste les van het nieuwe seizoen (vanaf 23 september) een proefles te doen. Vul de gegevens in met dit formulier en we zetten je op de gastenlijst.


INSCHRIJVEN

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal. Vergeet niet om ook je partner op te geven.


PRIVÉLESSEN

Privélessen gaan op afspraak waarin je zelf kunt bepalen wat je wilt doen, en daarmee ook zelf het tempo bepaalt. Ideaal voor bijvoorbeeld de openingsdans van de bruiloft of voor wedstrijd dansers... Privélessen in kleine of grote groepen behoort ook tot de mogelijkheden, evenals (eenmalige) lessen voor bijvoorbeeld 'bedrijfs-uitjes', vrijgezellenfeestjes etc., bij ons of op locatie.

Privélessen kosten €75,- per paar per lesuur (55 min.) Tarieven voor privéles met groepen op aanvraag. Voor de openingsdans bieden we ook een speciaal pakket, zie weddingdance