You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...audities seizoen 2020/2021, geef snel op!....

Docenten

Op deze pagina vind je een overzicht van alle docenten van De Vos Dance Studio's.

 

Lars de Vos

Lars de Vos

Lars is geboren op 24 november 1994 en danst eigenlijk al sinds hij kon lopen. Lars is een echte allrounder, hij heeft vanaf zijn 6e wedstrijden Latin American gedaan en werd daar al Kampioen van Nederland in de jeugdcategorie. 
Van 2005 tot 2012 heeft hij vooropleiding gedaan bij Lucia Marthas, en nu inmiddels afgestudeerd aan de HBO opleiding uitvoerend dans bij Codarts in Rotterdam. Lars is danser voor ISH, de company van Marco Gerris met producties als Funkish, Narnia & Grimm. De laatstgenoemde voorstelling gaat in 2020 weer in reprise. Ook in 2020 danst Lars weer in de nieuwe productie van Kalpanarts
Hij heeft al veel podium- en TV-ervaring mogen opdoen met o.a. Musicals in Ahoy, Kinderen voor Kinderen, Junior Songfestival & X-Factor. Daarnaast danst hij in en choreografeert voor clips van o.a Monsif en Ralf Mackenbach.
Lars doet ook reglmatig mee met Hiphop battles en wedstrijden. Hij werd al meerdere malen Kampioen van Nederland en met zijn crew 'The Incredible Kids' ook al Europees- en Wereldkampioen Hiphop Team Battle. Nog niet zo lang geleden heeft hij samen met gelegenheidspartner Davy een zilveren medaille gewonnen tijdens de World DanceSport Games in Taiwan (soort Olympische Spelen voor dans). Met zijn maatje Gino werd hij tweede bij de Juste Debout battles in Paradiso in februari 2018 en winnaar in Wenen in februari 2019, waarmee zij zich plaatsten voor deelname aan de finales in Parijs en daar bij de beste 8 eindigden.
www.larsdevos.com

Kirsten de Vos

Kirsten (1999) heeft al een flinke rugzak aan ervaring. Ze is heel allround in dans omdat ze al heel vroeg ermee is begonnen. Naast de lessen bij de minikids deed ze ballet bij de Kennemer balletstudio en vanaf groep zes ging ze naar de vooropleiding van Lucia Marthas in Amsterdam tot en met 2015 en heeft daarna de switch gemaakt naar MBO-Dans van het Albeda college in Rotterdam. Ondertussen is zij naast de lessen actief geweest op vele fronten. Op 5 jarige leeftijd deed zij al mee aan een WK hiphop en heeft in de loop van de jaren vele kampioenschappen gewonnen. Daarnaast heeft ze in vele producties meegewerkt zoals meerdere malen in Kinderen voor Kinderen, Kids top 20, Junior Dance en twee jaar terug nog bij de MTV EMA's in Rotterdam. Ook danste zij in verschillende videoclips van o.a. Aliyah, Sarah & Julia en Ralf Mackenbach.
Naast dansen doet Kirsten ook aan zingen en door die combinatie heeft ze al de mogelijkheid gehad in verschillende musicals mee te spelen. Zo straalde zij in 'Droomvlucht', 'Annie' en 'Billy Elliot'. Ze heeft twee singles met 'Rebelfox' op haar naam staan met optredens in binnen- en buitenland. Op de homepage en bij producties zijn verschillende clipjes te zien. 
De meest recente activiteiten zijn opdrachten voor Nike in Spanje, deelname aan DanceSing 2018 en gastdanseres in DanceDanceDance 2019.

Sharona Raghoenadan

Sharona Raghoenandan

Sharona Raghoenandan is een all- round afgestudeerde danseres, dansdocent en fotografe. 

Tijdens en na haar opleiding aan het Albeda dans college heeft ze veel podium- en tv- ervaring mogen opdoen als danseres met o.a. Asics, X-factor, Glennis Grace, Alain Clark, Belle Perez, Kraantje Pappie, BNN tv series, klokhuis. Naast het zelf performen kan ze haar ei ook kwijt in het zelf choreograferen & directen van dans stukken. Dat maakt haar weer een creatieve dansdocent. Ze probeert altijd het uiterst te halen uit haar leerlingen op een positieve en gezellige manier. Ze ziet zichzelf ook nog steeds als een leerling. En zo leert ze dus ook van haar leerlingen. Naast het dansen doet Sharona ook aan fotografie. Natuur, portfolioshoots maar ook bruiloften. Het vast leggen van de mooie momenten voor twee mensen is fantastische als aandenken. Een echte all-rounder dus. Zelf ook nog een student van het leven en probeert steeds weer nieuwe ervaringen op te doen als danser en fotograaf. 

Algie Cagurangan Baas

Algie Baas (1996) is opgegroeid in Hoorn en op 9 jarige leeftijd met haar dans carrière begonnen. Zij heeft wedstrijden gedanst op Europese en Wereldkampioenschappen.

In 2017 is zij afgestudeerd aan de dansopleiding PACT ROC van Amsterdam.

Daar heeft zij zich ontwikkeld als een allround-danseres. In december 2017 is zij met een groep naar China geweest om voorstellingen te dansen. Naast het lesgeven doet zij ook verschillende dansopdrachten. Zoals een recente productie waarvan de voorstelling in december 2018 zal zijn.

Algie geeft lessen hiphop en modern en doet samen met Lars de demoteams modern.

Kevin Joosten

Kevin Joosten

Kevin Joosten (1989) is een allround danser en dansdocent. Zijn favoriete stijlen dans zijn hiphop en contemporary fusion. Kevin Studeerde aan het Albeda Dans College. Na de opleiding heeft hij in diverse shows gedanst zoals: The Voice of Holland/The Voice Kids, Afrojack 'Jacked Homecoming' concert, Fashionweek London, Goldwell en nog vele meer. Naast het zelf performen choreografeert Kevin ook en heeft hij grote shows gechoreografeerd (nationaal en internationaal) zoals voor Tommy Hilfiger. Hij haalt zijn inspiratie/motivatie uit, doormiddel van vele workshops te volgen en reist regelmatig naar het buitenland om zelf te blijven groeien in dans.
Carl Refos

Carl Refos

Carl (1984) is onze nieuwe ervaren breakdance docent. Hij is begonnen als Bboy sinds 1998 van de straat tot jeugdcentrum in Almere tot onder station in Amsterdam. Hij heeft gezeten in de crew "Mulitple Arts" uit Amsterdam. Inmiddels heeft hij al 14 jaar ervaring in les geven en is 12 jaar danser in theaters. Zijn stijl is allround en zijn motto is "Break a Leg".

Noa Meijer

Noa Meijer (2000) geeft hiphop aan kids en teens. Noa heeft een heel open persoonlijkheid en geniet van het werken met kids. Zij is afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas Institute For Performing Arts. In 2014 heeft zij Avro Junior Dance gewonnen en vanuit daar een aantal dans en acteer opdrachten mogen doen.  


Felix Feenstra

Felix Feenstra (1992) volgt momenteel een dansopleiding aan Codarts Rotterdam en de Urban/Contemporary opleiding in Amsterdam. Als uitvoerend danser was hij te zien in verschillende videoclips van o.a. Far East Movement, Red Foo, Justin Bieber, Cr3on en Lost Capital. Daarnaast heeft hij gedanst in Israel bij de Kibbutz Contemporary dance Company, in China en Amerika. 

Felix geeft al 5 jaar kinderdanslessen bij verschillende dansscholen in de regio Rotterdam en Amsterdam. Zijn favoriete dansstijlen zijn modern en hiphop.
Naast dansen heeft hij ook een acteeropleiding gevolgd en heeft hij in verschillende stukken gespeeld van o.a. Gerard-Jan Rijenders, Erick Vos, Daniel van Klaveren, Bart Kiene en TC Schwalbe.
Felix is een enthousiaste docent die vindt dat iedere leerling in staat moet zijn zich volledig in dans te kunnen uiten en plezier te hebben terwijl ze hun talent ontwikkelen. 

Husam Kamel

Husam is sinds oktober onze nieuwe docent voor de hiphop boyz only groepen.

Lody van Naerssen

Lody geeft op projectbasis les aan de selectiegroepen op woensdag.

Annetje Riel

Annetje Riel

Annetje is al vele jaren actief op het gebied van partnerdansen. Ooit begonnen als wedstrijddanser en FDO-gediplomeerd dansdocente, vertrok zij in de tachtiger jaren naar Argentinië om de Argentijnse Tango te bestuderen. Daarna volgde een verhuizing naar Los Angeles, waar zij jarenlang woonde en les gaf in onder andere Salsa, Bachata en West Coast Swing. Vervolgens was ze 10 jaar lang eigenaar van de roemrijke Club Asi! Salsadansschool in Haarlem. Na nog een jarenlang verblijf in de VS, keerde ze uiteindelijk terug naar Nederland. Zij doceert op verschillende plaatsen in het land met veel plezier een grote verscheidenheid aan partnerdansen, is nauw betrokken bij de opleiding voor Salsadocenten van de Stichting SON, vertaalt dansen voor rolstoelgebruikers en mensen met een visuele handicap en is één van de grondleggers van Salsa Social, dansen voor onder andere ouderen. Tevens is zij secretaris/penningmeester van SalsaBelang, de overkoepelende organisatie in Nederland voor Salsa dansers, docenten en organisatoren.

Frank de Vos

Frank is eigenaar/directeur van de dansschool. In 1995 heeft hij samen met Romy de dansschool van zijn ouders overgenomen. Na een lange carierre met vele hoogtepunten als amateur en professioneel danser in Ballroom & Latin is hij in 1990 begonnen met lesgeven. Hij heeft de algehele leiding, is verantwoordelijk voor de administratieve zaken en geeft alle Stijldans- en Zumba/LaBlast lessen.
Naast de werkzaamheden voor de dansschool is Frank actief als organisator van nationale en internationale dansevenementen. Zo organiseerde hij al 2x de Europese Kampioenschappen Hiphop in Amsterdam met zo'n 3000 deelnemers, daarnaast al vele nationale Ballroom-, Hiphop- en Performing Arts Wedstrijden en onlangs nog onder de naam Dutch Open Dance de West-Europese Kampioenschappen voor de WADF in combinatie met een internationale dansconventie voor alle dansvormen met de beste choreografen uit de danswereld.
R

Romy de Vos

Romy is samen met Frank eigenaar van de dansschool. Zij danst al bijna haar hele leven, begonnen met ballet en later in deze dansschool haar eerste lessen gevolgd in Ballroom & Latin. Samen met Frank heeft zij vele prijzen gewonnen, waaronder het Nederlands Kampioenschap Allround in 1988 en ook vele internationale aansprekende resultaten. In 1996 is Romy zich gaan toeleggen op leuke danslessen voor kinderen, eerst met één les in de week wat nu uitgegroeid is tot dagelijkse lessen voor alle leeftijden in streetdance, hiphop en jazz/modern. Romy is het creatieve brein van de dansschool met als jaarlijks terugkerend resultaat onze theatervoorstellingen.