You Tube kanaal De Vos Dancestudios

....  22 december Salsafeest X-mas Edition en zondag 23 december Kerstgala (stijldansen)  ....

Docenten

Op deze pagina vind je een overzicht van alle docenten van De Vos Dance Studio's.

 

Lars de Vos

Lars de Vos

Lars is geboren op 24 november 1994 en danst eigenlijk al sinds hij kon lopen. Lars is een echte allrounder, hij heeft vanaf zijn 6e wedstrijden Latin American gedaan en werd daar al Kampioen van Nederland in de jeugdcategorie. 
Van 2005 tot 2012 heeft hij vooropleiding gedaan bij Lucia Marthas, en nu inmiddels afgestudeerd aan de HBO opleiding uitvoerend dans bij Codarts in Rotterdam. Lars is danser voor ISH, de company van Marco Gerris met producties als Funkish, Narnia & Grimm. 
Hij heeft al veel podium- en TV-ervaring mogen opdoen met o.a. Musicals in Ahoy, Kinderen voor Kinderen, Junior Songfestival & X-Factor. Daarnaast danst hij in en choreografeert voor clips van o.a Monsif en Ralf Mackenbach.
Lars doet ook reglmatig mee met Hiphop battles en wedstrijden. Hij werd al meerdere malen Kampioen van Nederland en met zijn crew 'The Incredible Kids' ook al Europees- en Wereldkampioen Hiphop Team Battle. Nog niet zo lang geleden heeft hij samen met gelegenheidspartner Davy een zilveren medaille gewonnen tijdens de World DanceSport Games in Taiwan (soort Olympische Spelen voor dans). Met zijn maatje Gino werd hij tweede bij de Juste Debout battles in Paradiso in februari 2018.
www.larsdevos.com

Kirsten de Vos

Kirsten (1999) heeft al een flinke rugzak aan ervaring. Ze is heel allround in dans omdat ze al heel vroeg ermee is begonnen. Naast de lessen bij de minikids deed ze ballet bij de Kennemer balletstudio en vanaf groep zes ging ze 3x in de week naar de vooropleiding van Lucia Marthas in Amsterdam. Dat heeft ze volgehouden tot en met 2015 en heeft daarna de switch gemaakt naar MBO-Dans van het Albeda college in Rotterdam. Ondertussen is zij naast de lessen actief geweest op vele fronten. Op 5 jarige leeftijd deed zij al mee aan een WK hiphop en heeft in de loop van de jaren vele kampioenschappen gewonnen. Daarnaast heeft ze in vele producties meegewerkt zoals meerdere malen in Kinderen voor Kinderen, Kids top 20, Junior Dance en twee jaar terug nog bij de MTV EMA's in Rotterdam. Ook danste zij in verschillende videoclips van o.a. Aliyah, Sarah & Julia en Ralf Mackenbach.
Naast dansen doet Kirsten ook aan zingen en door die combinatie heeft ze al de mogelijkheid gehad in verschillende musicals mee te spelen. Zo straalde zij in 'Droomvlucht', 'Annie' en 'Billy Elliot'. Ze heeft twee singles met 'Rebelfox' op haar naam staan met optredens in binnen- en buitenland. Op de homepage en bij producties zijn verschillende clipjes te zien. 
De meest recente activiteiten zijn opdrachten voor Nike in Spanje.
Kirsten heeft afeglopen jaar voor het eerst met vaste groepen gewerkt met als resultaat hele verrassende choreografieën. tijdens onze theatershow.

Sharona Raghoenadan

Sharona Raghoenandan

Sharona Raghoenandan is een all- round afgestudeerde danseres, dansdocent en fotografe. 

Tijdens en na haar opleiding aan het Albeda dans college heeft ze veel podium- en tv- ervaring mogen opdoen als danseres met o.a. Asics, X-factor, Glennis Grace, Alain Clark, Belle Perez, Kraantje Pappie, BNN tv series, klokhuis. Naast het zelf performen kan ze haar ei ook kwijt in het zelf choreograferen & directen van dans stukken. Dat maakt haar weer een creatieve dansdocent. Ze probeert altijd het uiterst te halen uit haar leerlingen op een positieve en gezellige manier. Ze ziet zichzelf ook nog steeds als een leerling. En zo leert ze dus ook van haar leerlingen. Naast het dansen doet Sharona ook aan fotografie. Natuur, portfolioshoots maar ook bruiloften. Het vast leggen van de mooie momenten voor twee mensen is fantastische als aandenken. Een echte all-rounder dus. Zelf ook nog een student van het leven en probeert steeds weer nieuwe ervaringen op te doen als danser en fotograaf. 

Eva Adamidis

Eva Adamidis (1996) is een allround afgestudeerde danseres/dansdocent waarvan haar roots liggen bij De Vos Dance Studios. Na als klein meisje hier lang te hebben gedanst en mee heeft mogen doen aan verschillende nationale en internationale wedstrijden is zij de 5 jaar durende vooropleiding gaan doen bij Lucia Marthas naast haar middelbare school in Haarlem. Vervolgens is zij haar opleiding begonnen aan het Albeda Dans College waarvan zij in 2017 is afgestudeerd.

Tijdens haar opleidingen heeft ze veel podium-, tv- en choreografie ervaring mogen opdoen voor o.a. het junior song festival, Nickelodeon, Universal Pictures en heeft zij mogen dansen bij verschillende artiesten. Naast het dansen is Eva ook nog DJ en heeft zij verschillende nationale en internationale gigs in de welbekende grote uitgaansgelegenheden.

Algie Cagurangan Baas

Algie Baas (1996) is opgegroeid in Hoorn en op 9 jarige leeftijd met haar dans carrière begonnen. Zij heeft wedstrijden gedanst op Europese en Wereldkampioenschappen.

In 2017 is zij afgestudeerd aan de dansopleiding PACT ROC van Amsterdam.

Daar heeft zij zich ontwikkeld als een allround-danseres. In december 2017 is zij met een groep naar China geweest om voorstellingen te dansen. Naast het lesgeven doet zij ook verschillende dansopdrachten. Zoals een recente productie waarvan de voorstelling in december 2018 zal zijn.

Algie geeft lessen hiphop en doet samen met Lars de demoteams modern.

Kevin Joosten

Kevin Joosten

Kevin Joosten (1989) is een allround danser en dansdocent. Zijn favoriete stijlen dans zijn hiphop en contemporary fusion. Kevin Studeerde aan het Albeda Dans College. Na de opleiding heeft hij in diverse shows gedanst zoals: The Voice of Holland/The Voice Kids, Afrojack 'Jacked Homecoming' concert, Fashionweek London, Goldwell en nog vele meer. Naast het zelf performen choreografeert Kevin ook en heeft hij grote shows gechoreografeerd (nationaal en internationaal) zoals voor Tommy Hilfiger. Hij haalt zijn inspiratie/motivatie uit, doormiddel van vele workshops te volgen en reist regelmatig naar het buitenland om zelf te blijven groeien in dans.

Giorgo 'Gio' Prijor

Gio is al enorm rijk aan danservaring. Hij heeft zijn Vmbo- Diploma behaald bij Lucia Marthas Institute of Performing Arts in Amsterdam.
Door de Jaren heen heeft hij gedanst in TV programma’s zoals Avro Junior Dance & Junior Songfestival. Hij reist tegenwoordig enorm veel voor dancebattles en word vaak uitgenodigd en vertegenwoordigd Nederland dan in de wedstrijden nationaal als internationaal . Hij heeft tot nu toe 51 Battles gewonnen en is er zeker van meer te pakken!
Giorgo is een gedreven Jongen en is graag bereid zijn kennis te delen met de kids bij De Vos DanceStudio’s! 


Lody van Naerssen

Lody geeft op projectbasis les aan de selectiegroepen op woensdag.

Lindy Bremer

Lindy Bremer (1994) danst al vanaf haar vijfde jaar. Ze heeft haar klassieke ballet techniek te danken aan haar zeven jaar op het Koninklijk Conservatorium. Na haar HAVO diploma heeft zij haar Bachelor of Dance gehaald op Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

Ze werkt momenteel als freelancer bij Staatstheater Cottbus in Duitsland en is begonnen met het oprichten van haar eigen bedrijfje LB Productions, waar ze onder meer mee wil dansen, choreograferen en lesgeven. Door haar achtergrond geeft ze dus ook graag op een technische manier les en vindt dat ook heel erg belangrijk, maar geeft er graag haar eigen "moderne" twist aan. Na een eigen carrière lijkt het haar fantastisch om ooit een eigen dansgezelschap te hebben...


Mathijs van de Akker

Mathijs van de Akker

Mathijs is al sinds zijn 18e bij ons actief als breakdance docent. Hij weet als geen ander de jongens en ook meisjes de eerste kneepjes van het breakdance bij te brengen. Niet alleen zijn passie voor het dansen, maar zeker ook voor het werken met kids en zijn didactische kwaliteiten maken hem tot een zeer gewaardeerde leerkracht, niet alleen door ons, maar zeker ook zijn leerlingen.

Annetje Riel

Annetje Riel

Annetje is al vele jaren actief op het gebied van partnerdansen. Ooit begonnen als wedstrijddanser en FDO-gediplomeerd dansdocente, vertrok zij in de tachtiger jaren naar Argentinië om de Argentijnse Tango te bestuderen. Daarna volgde een verhuizing naar Los Angeles, waar zij jarenlang woonde en les gaf in onder andere Salsa, Bachata en West Coast Swing. Vervolgens was ze 10 jaar lang eigenaar van de roemrijke Club Asi! Salsadansschool in Haarlem. Na nog een jarenlang verblijf in de VS, keerde ze uiteindelijk terug naar Nederland. Zij doceert op verschillende plaatsen in het land met veel plezier een grote verscheidenheid aan partnerdansen, is nauw betrokken bij de opleiding voor Salsadocenten van de Stichting SON, vertaalt dansen voor rolstoelgebruikers en mensen met een visuele handicap en is één van de grondleggers van Salsa Social, dansen voor onder andere ouderen. Tevens is zij secretaris/penningmeester van SalsaBelang, de overkoepelende organisatie in Nederland voor Salsa dansers, docenten en organisatoren.

Frank de Vos

Frank is eigenaar/directeur van de dansschool. In 1995 heeft hij samen met Romy de dansschool van zijn ouders overgenomen. Na een lange carierre met vele hoogtepunten als amateur en professioneel danser in Ballroom & Latin is hij in 1990 begonnen met lesgeven. Hij heeft de algehele leiding, is verantwoordelijk voor de administratieve zaken en geeft alle Stijldans- en Zumba/LaBlast lessen.
Naast de werkzaamheden voor de dansschool is Frank actief als organisator van nationale en internationale dansevenementen. Zo organiseerde hij al 2x de Europese Kampioenschappen Hiphop in Amsterdam met zo'n 3000 deelnemers, daarnaast al vele nationale Ballroom-, Hiphop- en Performing Arts Wedstrijden en onlangs nog onder de naam Dutch Open Dance de West-Europese Kampioenschappen voor de WADF in combinatie met een internationale dansconventie voor alle dansvormen met de beste choreografen uit de danswereld.
R

Romy de Vos

Romy is samen met Frank eigenaar van de dansschool. Zij danst al bijna haar hele leven, begonnen met ballet en later in deze dansschool haar eerste lessen gevolgd in Ballroom & Latin. Samen met Frank heeft zij vele prijzen gewonnen, waaronder het Nederlands Kampioenschap Allround in 1988 en ook vele internationale aansprekende resultaten. In 1996 is Romy zich gaan toeleggen op leuke danslessen voor kinderen, eerst met één les in de week wat nu uitgegroeid is tot dagelijkse lessen voor alle leeftijden in streetdance, hiphop en jazz/modern. Romy is het creatieve brein van de dansschool met als jaarlijks terugkerend resultaat onze theatervoorstellingen.