You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....9 en 10 juni theatershow 'POPART' in Stadsschouwburg...koop nu de laatste kaarten op theater-haarlem.nl.....

Docenten

Op deze pagina vind je een overzicht van alle docenten van De Vos Dance Studio's.

 

Lars de Vos

Lars de Vos

Lars is geboren op 24 november 1994 en danst eigenlijk al sinds hij kon lopen. Lars is een echte allrounder, hij heeft vanaf zijn 6e wedstrijden Latin American gedaan en werd daar al Kampioen van Nederland in de jeugdcategorie. 
Van 2005 tot 2012 heeft hij vooropleiding gedaan bij Lucia Marthas, en nu inmiddels afgestudeerd aan de HBO opleiding uitvoerend dans bij Codarts in Rotterdam. Lars is danser voor ISH, de company van Marco Gerris met producties als Funkish en Narnia. 
Hij heeft al veel podium- en TV-ervaring mogen opdoen met o.a. Musicals in Ahoy, Kinderen voor Kinderen, Junior Songfestival & X-Factor. Daarnaast danst hij in clips van o.a Monsif en Ralf Mackenbach.
Lars doet ook reglmatig mee met Hiphop battles en wedstrijden. Hij werd al meerdere malen Kampioen van Nederland en met zijn crew 'The Incredible Kids' ook al Europees- en Wereldkampioen Hiphop Team Battle. Nog niet zo lang geleden heeft hij samen met gelegenheidspartner Davy een zilveren medaille gewonnen tijdens de World DanceSport Games in Taiwan (soort Olympische Spelen voor dans). www.larsdevos.com
Sharona Raghoenadan

Sharona Raghoenandan

Sharona Raghoenandan is een all- round afgestudeerde danseres, dansdocent en fotografe. 

Tijdens en na haar opleiding aan het Albeda dans college heeft ze veel podium- en tv- ervaring mogen opdoen als danseres met o.a. Asics, X-factor, Glennis Grace, Alain Clark, Belle Perez, Kraantje Pappie, BNN tv series, klokhuis. Naast het zelf performen kan ze haar ei ook kwijt in het zelf choreograferen & directen van dans stukken. Dat maakt haar weer een creatieve dansdocent. Ze probeert altijd het uiterst te halen uit haar leerlingen op een positieve en gezellige manier. Ze ziet zichzelf ook nog steeds als een leerling. En zo leert ze dus ook van haar leerlingen. Naast het dansen doet Sharona ook aan fotografie. Natuur, portfolioshoots maar ook bruiloften. Het vast leggen van de mooie momenten voor twee mensen is fantastische als aandenken. Een echte all-rounder dus. Zelf ook nog een student van het leven en probeert steeds weer nieuwe ervaringen op te doen als danser en fotograaf. 

Kevin Joosten

Kevin Joosten

Kevin Joosten (1989) is een allround danser en dansdocent. Zijn favoriete stijlen dans zijn hiphop en contemporary fusion. Kevin Studeerde aan het Albeda Dans College. Na de opleiding heeft hij in diverse shows gedanst zoals: The Voice of Holland/The Voice Kids, Afrojack “Jacked Homecoming” concert, Fashionweek London, Goldwell en nog vele meer. Naast het zelf performen choreografeert Kevin ook en heeft hij grote shows gechoreografeerd (nationaal en internationaal) zoals voor Tommy Hilfiger. Hij haalt zijn inspiratie/motivatie uit, doormiddel van vele workshops te volgen en reist regelmatig naar het buitenland om zelf te blijven groeien in dans.

Tyrone Menig

Tyrone Menig is geboren op 12 april 1993. Hij is een Allround danser. Op 16-jarige leeftijd is hij begonnen met een productie voor jongeren bij Wies Bloemen, dat was zijn eerst aanraking met dans. Daar vond hij zijn passie. Hij is in 2009 begonnen met breakdance en hiphop lessen bij Studio West, maar was al snel geneigd om als een Allround danser te werk te gaan. Van 2009 tot 2012 heeft hij de MBO- Dansacademie Lucia Marthas gedaan en is vervolgens naar de Theaterschool in Amsterdam gegaan,waar hij de HBO Jazz opleiding heeft gedaan en in 2016 is afgestudeerd. Tyrone is een danser bij de company 'ISH', geleid door Marco Gerris en heeft producties gedaan waaronder : ‘’Narnia’’ , ‘’Funkish’’, ‘’Wat Niemand Had Verwacht’’ , ‘’Ignite’’ en ‘’Jungle Boek’’. Hij geeft namens ISH ook door het hele land Demo’s en Workshops. Ook heeft Tyrone met zijn dansgroep ‘’ Yojigen ‘’ in verschillende theaters gestaan en hebben zij in de Liveshows gestaan bij Hollands Got Talent 2014. Daarnaast is Tyrone veel bezig in de Battle scene. Zo heeft hij in 2014 in de Finale gestaan in de categorie ‘’Experimental’’ van de Nederlandse voorronde van ‘’Juste Debout’’. Hij heeft ook in 2016 op de battle ‘’Red Bull BC One Wrecking shop’’ gestaan om een performance te doen met Amenti. 

Lindy Bremer

Lindy Bremer (1994) danst al vanaf haar vijfde jaar. Ze heeft haar klassieke ballet techniek te danken aan haar zeven jaar op het Koninklijk Conservatorium. Na haar HAVO diploma heeft zij haar Bachelor of Dance gehaald op Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

Ze werkt momenteel als freelancer bij Staatstheater Cottbus in Duitsland en is begonnen met het oprichten van haar eigen bedrijfje LB Productions, waar ze onder meer mee wil dansen, choreograferen en lesgeven. Door haar achtergrond geeft ze dus ook graag op een technische manier les en vindt dat ook heel erg belangrijk, maar geeft er graag haar eigen "moderne" twist aan. Na een eigen carrière lijkt het haar fantastisch om ooit een eigen dansgezelschap te hebben...


Eva Adamidis

Eva Adamidis (1996) is een allround afgestudeerde danseres/dansdocent waarvan haar roots liggen bij De Vos Dance Studios. Na als klein meisje hier lang te hebben gedanst en mee heeft mogen doen aan verschillende nationale en internationale wedstrijden is zij de 5 jaar durende vooropleiding gaan doen bij Lucia Marthas naast haar middelbare school in Haarlem. Vervolgens is zij haar opleiding begonnen aan het Albeda Dans College waarvan zij afgelopen jaar is afgestudeerd.

Tijdens haar opleidingen heeft ze veel podium-, tv- en choreografie ervaring mogen opdoen voor o.a. het junior song festival, Nickelodeon, Universal Pictures en heeft zij mogen dansen bij verschillende artiesten. Naast het dansen is Eva ook nog DJ en heeft zij verschillende nationale en internationale gigs in de welbekende grote uitgaansgelegenheden.

Mathijs van de Akker

Mathijs van de Akker


Shaggy Gregory Albertzoon

Shaggy Gregory Albertzoon

Gregory "Shaggy" Albertzoon (1984) ontdekte pas op zijn 18e zijn liefde en talent voor dans. Lessen bij Eszteca Dance Studio in 2003 deden hem beseffen hoe groot zijn passie voor deze kunstvorm is en dat hij zijn leven hiermee wil invullen. Door intensief te trainen bij Eszteca, Move! en Jakes Dance Factory heeft Shaggy zich gespecialiseerd in Hip Hop, House, Breakdance, Poppin, Locking en Freestyle. Daarnaast is hij meerdere malen naar Los Angeles geweest om zichzelf intensief te ontwikkelen en heeft hij een dansopleiding in Nederland afgerond. Al snel wist hij diverse opdrachten binnen te slepen en kon hij aan de slag als danser in de grootste discotheken van Nederland. Niet lang hierna volgden videoclips, TV- en theatershows, optredens voor artiesten waar hij niet alleen als uitvoerend danser, maar ook als choreograaf werd geboekt. Shaggy is de oprichter en manager van dansformatie Furious Flow, waarmee hij samen met zijn formatie van uitzonderlijke dansers door het hele land talloze optredens verzorgen. Op gebied van educatie, is Shaggy alom bekend met het meewerken aan talentontwikkelingprojecten, zijn lessen op diverse dansscholen, workshops, met de meest uiteenlopende doelgroepen. Tevens wordt Shaggy vaak uitgenodigd als jurylid voor diverse battles, wedstrijden, competities in dans en/of talent. Op internationaal gebied is hij ook actief en reisde hij af naar onder andere Taiwan, Jordanie, Engeland, Suriname, Duitsland en Belgie, om zijn (passie voor) dans te tonen en te delen.
Annetje Riel

Annetje Riel

Annetje is al vele jaren actief op het gebied van partnerdansen. Ooit begonnen als wedstrijddanser en FDO-gediplomeerd dansdocente, vertrok zij in de tachtiger jaren naar Argentinië om de Argentijnse Tango te bestuderen. Daarna volgde een verhuizing naar Los Angeles, waar zij jarenlang woonde en les gaf in onder andere Salsa, Bachata en West Coast Swing. Vervolgens was ze 10 jaar lang eigenaar van de roemrijke Club Asi! Salsadansschool in Haarlem. Na nog een jarenlang verblijf in de VS, keerde ze uiteindelijk terug naar Nederland. Zij doceert op verschillende plaatsen in het land met veel plezier een grote verscheidenheid aan partnerdansen, is nauw betrokken bij de opleiding voor Salsadocenten van de Stichting SON, vertaalt dansen voor rolstoelgebruikers en mensen met een visuele handicap en is één van de grondleggers van Salsa Social, dansen voor onder andere ouderen. Tevens is zij secretaris/penningmeester van SalsaBelang, de overkoepelende organisatie in Nederland voor Salsa dansers, docenten en organisatoren.
Sandra Schipper - de Vos

Sandra Schipper - de Vos

Sandra is FDO-gediplomeerd (Ballroom-Latin) en als lid van de familie al sinds 1986 actief in de dansschool als docente stijldans. Daarnaast is zij nauw betrokken bij de organisatie van de eindvoorstellingen van de dansschool.

Frank de Vos

Frank is eigenaar/directeur van de dansschool. In 1995 heeft hij samen met Romy de dansschool van zijn ouders overgenomen. Na een lange carierre met vele hoogtepunten als amateur en professioneel danser in Ballroom & Latin is hij in 1990 begonnen met lesgeven. Hij heeft de algehele leiding, is verantwoordelijk voor de administratieve zaken en geeft alle Stijldans- en Zumba/LaBlast lessen.
Naast de werkzaamheden voor de dansschool is Frank actief als organisator van nationale en internationale dansevenementen. Zo organiseerde hij al 2x de Europese Kampioenschappen Hiphop in Amsterdam met zo'n 3000 deelnemers, daarnaast al vele nationale Ballroom-, Hiphop- en Performing Arts Wedstrijden en onlangs nog onder de naam Dutch Open Dance de West-Europese Kampioenschappen voor de WADF in combinatie met een internationale dansconventie voor alle dansvormen met de beste choreografen uit de danswereld.
R

Romy de Vos

Romy is samen met Frank eigenaar van de dansschool. Zij danst al bijna haar hele leven, begonnen met ballet en later in deze dansschool haar eerste lessen gevolgd in Ballroom & Latin. Samen met Frank heeft zij vele prijzen gewonnen, waaronder het Nederlands Kampioenschap Allround in 1988 en ook vele internationale aansprekende resultaten. In 1996 is Romy zich gaan toeleggen op leuke danslessen voor kinderen, eerst met één les in de week wat nu uitgegroeid is tot dagelijkse lessen voor alle leeftijden in streetdance, hiphop en jazz/modern. Romy is het creatieve brein van de dansschool met als jaarlijks terugkerend resultaat onze theatervoorstellingen.