You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...geef snel op voor de losse zomerlessen, check onze insta-stories @devosdancestudios....

Docenten

Op deze pagina vind je een overzicht van alle docenten van De Vos Dance Studio's.

 

Lars de Vos

Lars de Vos

Lars is geboren op 24 november 1994 en danst eigenlijk al sinds hij kon lopen. Lars is een echte allrounder, hij heeft vanaf zijn 6e wedstrijden Latin American gedaan en werd daar al Kampioen van Nederland in de jeugdcategorie. 
Van 2005 tot 2012 heeft hij vooropleiding gedaan bij Lucia Marthas, en nu inmiddels afgestudeerd aan de HBO opleiding uitvoerend dans bij Codarts in Rotterdam. Lars is danser voor ISH, de company van Marco Gerris met producties als Funkish, Narnia & Grimm. De laatstgenoemde voorstelling gaat in 2020 weer in reprise. Ook in 2020 danst Lars weer in de nieuwe productie van Kalpanarts
Hij heeft al veel podium- en TV-ervaring mogen opdoen met o.a. Musicals in Ahoy, Kinderen voor Kinderen, Junior Songfestival & X-Factor. Daarnaast danst hij in en choreografeert voor clips van o.a Monsif en Ralf Mackenbach.
Lars doet ook reglmatig mee met Hiphop battles en wedstrijden. Hij werd al meerdere malen Kampioen van Nederland en met zijn crew 'The Incredible Kids' ook al Europees- en Wereldkampioen Hiphop Team Battle. Nog niet zo lang geleden heeft hij samen met gelegenheidspartner Davy een zilveren medaille gewonnen tijdens de World DanceSport Games in Taiwan (soort Olympische Spelen voor dans). Met zijn maatje Gino werd hij tweede bij de Juste Debout battles in Paradiso in februari 2018 en winnaar in Wenen in februari 2019, waarmee zij zich plaatsten voor deelname aan de finales in Parijs en daar bij de beste 8 eindigden.
www.larsdevos.com

Kirsten de Vos

Kirsten (1999) heeft al een flinke rugzak aan ervaring. Ze is heel allround in dans omdat ze al heel vroeg ermee is begonnen. Naast de lessen bij de minikids deed ze ballet bij de Kennemer balletstudio en vanaf groep zes ging ze naar de vooropleiding van Lucia Marthas in Amsterdam tot en met 2015 en heeft daarna de switch gemaakt naar MBO-Dans van het Albeda college in Rotterdam. Ondertussen is zij naast de lessen actief geweest op vele fronten. Op 5 jarige leeftijd deed zij al mee aan een WK hiphop en heeft in de loop van de jaren vele kampioenschappen gewonnen. Daarnaast heeft ze in vele producties meegewerkt zoals meerdere malen in Kinderen voor Kinderen, Kids top 20, Junior Dance en twee jaar terug nog bij de MTV EMA's in Rotterdam. Ook danste zij in verschillende videoclips van o.a. Aliyah, Sarah & Julia en Ralf Mackenbach.
Naast dansen doet Kirsten ook aan zingen en door die combinatie heeft ze al de mogelijkheid gehad in verschillende musicals mee te spelen. Zo straalde zij in 'Droomvlucht', 'Annie' en 'Billy Elliot'. Ze heeft twee singles met 'Rebelfox' op haar naam staan met optredens in binnen- en buitenland. Op de homepage en bij producties zijn verschillende clipjes te zien. 
De meest recente activiteiten zijn opdrachten voor Nike in Spanje, deelname aan DanceSing 2018 en gastdanseres in DanceDanceDance 2019.

Algie Cagurangan Baas

Algie Baas (1996) is opgegroeid in Hoorn en op 9 jarige leeftijd met haar dans carrière begonnen. Zij heeft wedstrijden gedanst op Europese en Wereldkampioenschappen.

In 2017 is zij afgestudeerd aan de dansopleiding PACT ROC van Amsterdam.

Daar heeft zij zich ontwikkeld als een allround-danseres. In december 2017 is zij met een groep naar China geweest om voorstellingen te dansen. Naast het lesgeven doet zij ook verschillende dansopdrachten. Zoals een recente productie waarvan de voorstelling in december 2018 zal zijn.

Algie geeft lessen hiphop en modern en doet samen met Lars de demoteams modern.

Kevin Joosten

Kevin Joosten

Kevin Joosten (1989) is een allround danser en dansdocent. Zijn favoriete stijlen dans zijn hiphop en contemporary fusion. Kevin Studeerde aan het Albeda Dans College. Na de opleiding heeft hij in diverse shows gedanst zoals: The Voice of Holland/The Voice Kids, Afrojack 'Jacked Homecoming' concert, Fashionweek London, Goldwell en nog vele meer. Naast het zelf performen choreografeert Kevin ook en heeft hij grote shows gechoreografeerd (nationaal en internationaal) zoals voor Tommy Hilfiger. Hij haalt zijn inspiratie/motivatie uit, doormiddel van vele workshops te volgen en reist regelmatig naar het buitenland om zelf te blijven groeien in dans.

Noa Meijer

Noa Meijer (2000) geeft hiphop aan kids en teens. Noa heeft een heel open persoonlijkheid en geniet van het werken met kids. Zij is afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas Institute For Performing Arts. In 2014 heeft zij Avro Junior Dance gewonnen en vanuit daar een aantal dans en acteer opdrachten mogen doen.  


Ginny Pauw

Ginny (1992) is begonnen met dansen op haar zesde en is sindsdien nooit meer gestopt. Na haar studie Pedagogische Wetenschappen is zij fulltime aan de slag gegaan als uitvoerend danseres, dansdocent en choreograaf. Ginny heeft bij meerdere televisieprogramma’s en producties gedanst in binnen- en buitenland, zoals Dance Dance Dance seizoen 1, 2, 3 en 4, de MTV EMA’s, The Voice of Holland, German Idol, Ladies of Soul, Vrienden van Amstel Live, Let’s Dance, De Gouden Televizier-Ring, DanceSing, Eurovision Song Contest in Concert, Toppers in Concert, Holland’s Got Talent, Idols, The Olympics en World of Dance.

Ze heeft het podium mogen delen met een aantal toffe internationale artiesten, zoals Kylie Minogue, Dua Lipa, Anne-Marie, Axa Max, Bebe Rexha, Jack & Jack, Hadise, Ylvis, Madcon, GoldLink en ook veel Nederlandse artiesten, waaronder: Eva Simons, Emma Heesters, Maan, Sharon Doorson, Don Diablo, Ayden, Fedde le Grand en Elize.

Ginny heeft daarnaast ook als danser en model gewerkt voor de merken Nike, Asics, Coolcat, Reinders en Nikkie Plessen.

Naast uitvoerend werk, heeft Ginny de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan als choreograaf en assistent choreograaf. Bijvoorbeeld bij grote producties zoals Vrienden van Amstel Live, So You Think You Can Dance en Let’s Dance, waar zij de mogelijkheid kreeg om Timor Steffens te assisteren in bij het creëren van de shows. In Nederland heeft ze als choreograaf voor meerdere artiesten gewerkt. Zo heeft zij met Emma Heesters, Shary-An, Buddy Vedder, Hadewych Minis en Elize gewerkt aan liveoptredens, videoclips en theatershows.

Ook geeft Ginny al jaren danslessen en workshops door het hele land. Daarnaast is zij de oprichtster van de Charity Workshops, waar zij geld ophaalt voor verschillende goede doelen, en de Original Workshops, waar zij de nieuwe generatie dansers voorbereid op hun professionele danscarriere.

Annetje Riel

Annetje Riel

Annetje is al vele jaren actief op het gebied van partnerdansen. Ooit begonnen als wedstrijddanser en FDO-gediplomeerd dansdocente, vertrok zij in de tachtiger jaren naar Argentinië om de Argentijnse Tango te bestuderen. Daarna volgde een verhuizing naar Los Angeles, waar zij jarenlang woonde en les gaf in onder andere Salsa, Bachata en West Coast Swing. Vervolgens was ze 10 jaar lang eigenaar van de roemrijke Club Asi! Salsadansschool in Haarlem. Na nog een jarenlang verblijf in de VS, keerde ze uiteindelijk terug naar Nederland. Zij doceert op verschillende plaatsen in het land met veel plezier een grote verscheidenheid aan partnerdansen, is nauw betrokken bij de opleiding voor Salsadocenten van de Stichting SON, vertaalt dansen voor rolstoelgebruikers en mensen met een visuele handicap en is één van de grondleggers van Salsa Social, dansen voor onder andere ouderen. Tevens is zij secretaris/penningmeester van SalsaBelang, de overkoepelende organisatie in Nederland voor Salsa dansers, docenten en organisatoren.

Frank de Vos

Frank is eigenaar/directeur van de dansschool. In 1995 heeft hij samen met Romy de dansschool van zijn ouders overgenomen. Na een lange carierre met vele hoogtepunten als amateur en professioneel danser in Ballroom & Latin is hij in 1990 begonnen met lesgeven. Hij heeft de algehele leiding, is verantwoordelijk voor de administratieve zaken en geeft alle Stijldans- en Zumba/LaBlast lessen.
Naast de werkzaamheden voor de dansschool is Frank actief als organisator van nationale en internationale dansevenementen. Zo organiseerde hij al 2x de Europese Kampioenschappen Hiphop in Amsterdam met zo'n 3000 deelnemers, daarnaast al vele nationale Ballroom-, Hiphop- en Performing Arts Wedstrijden en onlangs nog onder de naam Dutch Open Dance de West-Europese Kampioenschappen voor de WADF in combinatie met een internationale dansconventie voor alle dansvormen met de beste choreografen uit de danswereld.
R

Romy de Vos

Romy is samen met Frank eigenaar van de dansschool. Zij danst al bijna haar hele leven, begonnen met ballet en later in deze dansschool haar eerste lessen gevolgd in Ballroom & Latin. Samen met Frank heeft zij vele prijzen gewonnen, waaronder het Nederlands Kampioenschap Allround in 1988 en ook vele internationale aansprekende resultaten. In 1996 is Romy zich gaan toeleggen op leuke danslessen voor kinderen, eerst met één les in de week wat nu uitgegroeid is tot dagelijkse lessen voor alle leeftijden in streetdance, hiphop en jazz/modern. Romy is het creatieve brein van de dansschool met als jaarlijks terugkerend resultaat onze theatervoorstellingen.