You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...audities seizoen 2020/2021, geef snel op!....

Dansles //

Minikids - Kleuters


Mini Kids (4-6 jr)
Als opstap naar streetdance gaan zij bewegen, spelen en dansen op muziek, muziek uit de belevingswereld van deze kinderen. Op deze manier maken zij kennis met de prachtige wereld van de dans!

Mini Kids dansen op maandag van 16.00 tot 16:45 uur.


PROEFLES

Januari is een goed instapmoment en dan kunnen kinderen een proefles doen. De proefles kost €10,- te betalen voor aanvang wat we verrekenen met het cursusgeld als je inschrijft, zodat je uiteindelijk niets extra betaalt  Schrijf in met het inschrijfformulier en vermeld bij opmerking dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst.


TARIEVEN (seizoen 2019/2020) 

Klik hier voor het tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2020. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 9 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met  https://jeugdfondssportencultuur.nl.