You Tube kanaal De Vos Dancestudios

. . . VANAF 5 SEPTEMBER "OPEN-LES-WEEK", geef snel op voor een proefles . . .

Dansles //

Minikids - Streetdance


Mini Kids (4-6 jr)
Als opstap naar streetdance gaan zij bewegen, spelen en dansen op muziek, muziek uit de belevingswereld van deze kinderen. Op deze manier maken zij kennis met de prachtige wereld van de dans! 
Mini Kids dansen op maandag van 16.00 tot 16:45 uur. 


PROEFLES

Op 5 september starten we het nieuwe seizoen met de open-les-week. Wil je een proefles doen, geef je dan op met het proeflesformulier en je komt automatisch op de gastenlijst. Een proefles in de open-les-week is vrijblijvend, daarna kost het €10,-, bij inschrijving voor de cursus verrekenen we dat met het resterende lesgeld.


TARIEVEN (seizoen 2022/2023) 

€255,- bij betaling ineens vóór 1 oktober of in 2 termijnen van elk €135,- in september en januari.
Klik hier voor het gehele tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Let op, minikids zijn lessen van 45 minuten. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en het ledenportaal.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2023. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 22 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met  https://jeugdfondssportencultuur.nl.