You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....14 april, vrijdansen thema-avond Rock'n'Roll....

Dansles //

Minikids - Kleuters


Mini Kids (4-6 jr)
Als opstap naar streetdance gaan zij bewegen, spelen en dansen op muziek, muziek uit de belevingswereld van deze kinderen. Op deze manier maken zij kennis met de prachtige wereld van de dans!

Mini Kids dansen in Haarlem op maandag van 16.00 tot 16:45 uur en in Velserbroek op dinsdag van 16:15 tot 17:00 uur.


INSTAPMOGELIJKHEDEN JANUARI

Op bijna alle streetdance, hiphop, breakdance en modern lessen kun je in januari prima instromen, ook hier kun je eventueel een proefles doen. De proefles kost €10,- wat we bij inschrijving weer verrekenen met het te betalen cursusgeld waardoor je uiteindelijk niets extra betaalt. Je moet daar wel even voor opgeven, vul het inschrijfformulier in en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen.


TARIEVEN (seizoen 2017/2018) 

Klik hier voor het tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail. 

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 9 en 10 juni 2018. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 1 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven. 

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl