You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.... zaterdag 13 april vrijdansen met workshop 'Stijl & Techniek' ....

Dansles //

Minikids - Kleuters


Mini Kids (4-6 jr)
Als opstap naar streetdance gaan zij bewegen, spelen en dansen op muziek, muziek uit de belevingswereld van deze kinderen. Op deze manier maken zij kennis met de prachtige wereld van de dans!

Mini Kids dansen op maandag van 16.00 tot 16:45 uur.


PROEFLES

De OPEN-LES-WEEK is nu voorbij, maar dat betekent niet dat je geen proefles meer zou kunnen doen. Voor de lessen die niet vol zijn kun je nog een een les proberen. De proefles kost €10,- te betalen voor aanvang, bij inschrijving voor de cursus verrekenen we dit bedrag met het (restant) cursusgeld zodat je uiteindelijk niets extra betaalt. Geef je op door het inschrijfformulier op de site in te vullen en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst. Wil je zeker zijn van je plekje dan kun je natuurlijk ook meteen definitief inschrijven.


TARIEVEN (seizoen 2018/2019) 

Klik hier voor het tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 1 en 2 juni 2019. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met  https://jeugdfondssportencultuur.nl.