You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...vanaf 4 september OPEN-LES-WEEK, geef snel op voor een proefles....

Dansles //

Modern / Jazz Ballet


De reguliere lessen Modern (Contemporary Ballet) / Jazz in Haarlem zijn verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen;

  • Teens (10-13 jr) - donderdag 18:00-19:00 uur
  • 14+ - donderdag 19:00-20:00 uur
  • Volwassenen - woensdag 19:30-20:30 uur

Lessen in deze dansvormen zijn ook een onderdeel van de selectie- en vooropleidingslessen.


PROEFLES

Met het nieuwe seizoen starten we met de OPEN-LES-WEEK. Tijdens deze eerste lesweek vanaf vrijdag 4 september kunnen nieuwe leerlingen vrijblijvend een proefles doen bij de les(sen) naar keuze. Alle lessen gaan volgens het normale lesrooster. Opgave voor een proefles is verplicht, vul het inschrijfformulier in, dan zetten we je op de gastenlijst. Is de les van jouw keuze vol, stuur dan mail met je naam, geboortedatum en de les van je keuze en we zetten je op de wachtlijst.
Vanaf 18 september geldt voor alle lessen dat je nog een proefles kunt doen mits ruimte in de betreffende groep, de proefles kost vanaf dat moment €10,-.

TARIEVEN (seizoen 2020/2021)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Alle reguliere lessen in modern zijn 1 uur

Les van 1 uur (<21 jaar);
€295,- of in 2 termijnen van € 155,- in september en januari.

Les van 1 uur (volwassenen >20 jr) ;
€335,- of in 2 termijnen van €175,- in september en januari.
Knipkaart 10x €120,- knipkaart 5x €60,- losse les €13,50
Bij losse lessen of knipkaarten is er extra inschrijfgeld €20,-

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN 

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement of strippenkaart en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2021. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl