You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...t/m 28 april zijn wij dicht i.v.m. de corona crisis....

Dansles //

Modern / Jazz Ballet


De reguliere lessen Modern (Contemporary Ballet) / Jazz in Haarlem zijn verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen;

  • Kids (7-10 jr) - vrijdag 16:00-17:00 uur
  • Teens (11-13 jr) - donderdag 18:00-19:00 uur
  • 14+ - donderdag 19:00-20:00 uur
  • Volwassenen - woensdag 19:30-20:30 uur

Ga voor inschrijven naar rooster van juiste vestiging en klik op de inschrijflink.
Lessen in deze dansvormen zijn ook een onderdeel van de selectie- en vooropleidingslessen.


PROEFLES

Januari is een goed instapmoment, dan kan, mits ruimte in de groep, iedereen een proefles doen. De proefles kost €10,- te betalen voor aanvang wat we verrekenen met het cursusgeld als je inschrijft, zodat je uiteindelijk niets extra betaalt Schrijf in met het inschrijfformulier en vermeld bij opmerking dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst.


TARIEVEN (seizoen 2019/2020)

De lengte van de les bepaalt de prijs. De lessen modern zijn allemaal lessen van een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail. 

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 1 en 2 juni 2019. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl