You Tube kanaal De Vos Dancestudios

. . . 1 april Latin Saturday, 15 april Danscafé . . .

Dansles //

Modern / Jazz Ballet


De reguliere lessen Modern (Contemporary Ballet) / Jazz in Haarlem zijn verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen;

  • Teens (10-13 jr) - donderdag 18:00-19:00 uur
  • 14+ - donderdag 19:00-20:00 uur (vol)

Lessen in deze dansvormen zijn ook een onderdeel van de selectie- en vooropleidingslessen.


PROEFLES DOEN?

Voor iedereen die nog niet eerder bij ons gedanst heeft heb je de mogelijkheid om proeflessen te volgen. De lessen zijn al even bezig, maar in de meeste groepen is nog ruimte. En in januari starten we weer met veel nieuwe choreografieën, dus een prima moment om in te stappen. Vul het formulier in en je komt direct als gast op de lijst voor een proefles. De les kost €10,-, bij inschrijving verrekenen we dat met het (restant) lesgeld.


TARIEVEN (seizoen 2022/2023)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Alle reguliere lessen in modern zijn 1 uur

Les van 1 uur (<21 jaar);
€305,- of in 2 termijnen van € 160,- in september en januari.

Les van 1 uur (volwassenen >20 jr) ;
€350,- of in 2 termijnen van €182,50 in september en januari.
Knipkaart 10x €125,-,  losse les €13,50

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN 

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement of strippenkaart en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2023. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 22 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl