You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....9 december vrijdansen met workshop.....23 december Kerstgala.....

Dansles //

Modern (Contemporary) / Jazz


De lessen Modern (Contemporary Ballet) / Jazz in Haarlem zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen;

  • Teens vanaf 10 jaar - vrijdag 16:00-17:00 uur
  • 13+ - vrijdag 19:00-20:00 uur
  • Volwassenen - woensdag 19:30-20:30 uur

Ga voor inschrijven naar rooster van juiste vestiging en klik op de inschrijflink.
Lessen in deze dansvormen zijn ook een onderdeel van de selectie lessen.


PROEFLES

De open lesweek is geweest, maar wil je alsnog een proefles doen, dan kan dat als er ruimte in de groep beschikbaar is. Je betaalt dan €10,- voor de proefles wat we bij inschrijving verrekenen met het (restant) cursusgeld zodat je uiteindelijk niets extra betaalt.Je moet daar wel even voor opgeven, vul het inschrijfformulier in en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen.


TARIEVEN (seizoen 2017/2018)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail. 

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 9 en 10 juni 2018. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 1 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven. 


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl