You Tube kanaal De Vos Dancestudios

.....geef nu vast op voor nieuwe seizoen, dan ben je verzekerd van je plek....

Dansles //

Modern (Contemporary) / Jazz


De reguliere lessen Modern (Contemporary Ballet) / Jazz in Haarlem zijn verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen;

  • Kids/teens (7-11 jr) - vrijdag 16:00-17:00 uur
  • 12+ - vrijdag 19:00-20:00 uur
  • Volwassenen - woensdag 19:30-20:30 uur

Ga voor inschrijven naar rooster van juiste vestiging en klik op de inschrijflink.
Lessen in deze dansvormen zijn ook een onderdeel van de selectie- en vooropleidingslessen.

Vanaf vrijdag 14 september starten we weer met het nieuwe dansseizoen. De eerste lesweek is de OPEN-LES-WEEK en in deze week kun je volgens het rooster vrijblijvend verschillende lessen uitproberen. Geef je op door het inschrijfformulier op de site in te vullen en vermeld bij opmerkingen dat je een proefles wilt doen, dan zetten we je op de gastenlijst. Wil je zeker zijn van je plekje dan kun je natuurlijk ook definitief inschrijven.


TARIEVEN (seizoen 2018-2019)

De lengte van de les bepaalt de prijs. De lessen modern zijn allemaal lessen van een uur. Klik hier voor het tarieven overzicht. 


INSCHRIJVEN 

Ga naar rooster en klik op de link 'inschrijven' achter de les van jouw keuze. Vul het inschrijfformulier in en stuur het door, je krijgt dan na goedkeuring een bevestiging per mail. 

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling op 1 en 2 juni 2019. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl