You Tube kanaal De Vos Dancestudios

....  22 december Salsafeest X-mas Edition en zondag 23 december Kerstgala (stijldansen)  ....

Dansles //

Buikdans/Bellydance


Op dinsdag- en donderdagavond hebben we cursussen lopen die worden verzorgd door Amira. Dinsdag is voor beginners, donderdag voor semi-gevorderd en gevorderd. En naast de cursussen zijn er ook mogelijkheden om losse workshops te doen, heel erg leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenuitje of zomaar een keer met een vriendinnen groepje iets leuks doen.

Amira is 17 jaar geleden begonnen met buikdans, ze heeft gestudeerd met de beste Egyptische buikdans-masters en ze reist nog steeds elke jaar naar Egypte om de nieuwste stijlen te leren. Amira is de vaste buikdanseres van het bekendste Arabische restaurant van Nederland, "Topkapi Scheveningen" en ook van het bekende Turkse restaurant in Amsterdam "BirBey".

In de cursus leer je allerlei elegante en sensuele Buikdans-moves, die je vervolgens kan toepassen in choreografieën, maar ook in improvisaties. Aan bod komen o.a. Camel, figure 8 heup bewegingen, Maya, Schouder Shimmies en Heup Shimmies, Shakira's buikdansbewegingen bekend van haar clips en Ciftetelli.

Wil je dansen als Shakira of buikdanseres worden of gewoon heerlijk een uur per week buikdansen in een gezellige groep? Pak deze uitdaging en leer deze prachtige vrouwelijke dansvorm, laat je heupen swingen, maak je rug soepel, en geniet van deze sensuele dans.

Voor meer specifieke informatie over de lessen en opgave kun je direct terecht bij Amira, stuur een mail naar info@amirahaarlem.nl of kijk op www.amirahaarlem.nl.